A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Roland Akadémia – online, hetente friss tartalommal

„A képzésünk az egyik olyan dolog, amit mindig elhalasztunk későbbre, amikor majd lesz időnk” – mondja Joe Wigzell, a Roland DG Akadémia menedzsere, amely 2006 óta kínál szakmai (tovább)képzéseket egyének és cégek számára egyaránt. Normális körülmények között a képzéseket a Roland Clevedonban található kreatív központjában, illetve az ügyfeleknél tartják. A jelenlegi különleges helyzetben ezen eljárási rendet felfüggesztették, és online felületekre helyezték át, ahol webináriumok keretében valósítják meg kurzusaikat.

A következő hetek online oktatásainak témái lesznek: Időmegtakarítási tippek, Bitmapok és vektorok, Miként fejleszd vállalkozásod?, Perszonalizáció, és Állítsd fel workshpodat. A tartalom az alábbi formákban lesz elérhető:

Öt tipp öt percben

Minden csütörtökön, a Roland szakemberei feltesznek egy öt perc hosszúságú videót, amelyben öt hasznos tippel szolgálnak ahhoz, miként dolgozhatunk hatékonyabban.

Webináriumok

A jelen helyzetben a webináriumok leginkább elméleti anyagokat és szoftverbemutatókat tartalmaznak.

Péntek 12 órai élő Facebook bejelentkezések

Minden pénteken, magyar idő szerint 12 órakor a Roland Akadémia csapata élő facebook bejelentkezés keretében informálisan beszélgetnek alkalmazási tippekről, marketing megoldásokról, de néha arról is, mit érdemes megnéznünk a Netflix-en. Minden élő bejelentkezést követően a felvett beszélgetést bárki bármikor újra megnézheti.

Amennyiben csatlakozni akarunk a programhoz, kövessük Facebookon a Roland DG oldalát, vagy regisztráljunk ezen a linken a következő webináriumokra: https://www.rolanddg.co.uk/support/roland-academy/webinar

- Hirdetés -

Sign&Display