A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ritrama – új RI-Mark Premium sorozat

A Ritrama bemutatta új RI-Mark Premium öntapadó polimer vinyl film termékét. A 40 színből álló fényes színhatású termékcsalád kiválóan alkalmas járműfóliázásra, eladáshelyi dekorációra, signok és beltéri dekorációk készítésére.

A RI-Mark Premium termékcsalád a Ritrama cég zászlóshajó terméke a PVC nyomtatható film termékek területén. A 60µ felületű anyag kényelmesen és rugalmasan kihelyezhető még komplex – konvex vagy konkáv felületekre is.

A polimer PVC felületű, és a permanens, oldószer-alapú akril ragasztó exkluzív kombinációja kiemelkedő minőséget biztosít. A RI-Mark Premium termékcsalád átlagosan 8-10 éves kültéri tartósságot garantál.

A kiemelkedő minőségű PVC kiváló stabilitást és jó fedőképességet biztosít, összességében pedig kiváló végeredményt garantál. A fólia megnövelt fedési értéke, illetve magas fényezése bármely dekorációs feladatra alkalmassá teszi a terméket, még nagyon sötét felületeken is, anélkül hogy a fólia színe idővel megfakulna.

 A RI-Mark kiválóan megmunkálható, vágható és eltávolítható – ragasztó maradványok nélkül, továbbá gyorsan és egyszerűen applikálható.

- Hirdetés -

Sign&Display