A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Rekord érdeklődés: az ISE története leglátogatottabb kiállítását rendezte meg

Az Integrated Systems Europe (ISE) 2024 minden rekordot megdöntött az évfordulós kiállításán. A világ vezető audiovizuális és rendszerintegrációs szakvásárának legutóbbi eseménye minden téren kiemelkedett az eddigiek közül, és bebizonyította, hogy igazi innovációs célpontja a vállalkozásoknak.

A Fira de Barcelona Gran Via rendezvényközpontban megrendezett kiállításra 162 országból 73 891 egyéni látogató érkezett, ami új rekordot jelent a kiállítás 2004-es genfi indulása óta. Ez a szám 27 százalékos növekedést mutat a 2023-as eseményhez képest.

Január 31-én (szerdán) 51 617 látogatója volt a kiállításnak, ami az eddigi legmagasabb látogatószám egyetlen nap alatt, és csaknem 22 százalékkal megdöntötte a korábbi rekordot.

A regisztrációk száma 95 396 volt, a négy nap alatt összesen 172 627 látogatót regisztráltak. A pénteki nap látogatóinak száma 24 528 fő volt, ami szintén rekordot jelent, amióta a kiállítás négynapos lett.

A város szállodáinak, bárjainak és szórakozóhelyeinek rekordméretű kihasználtsága mellett a kiállítók minden idők legnagyobb ISE-kiállításán a standok látogatottsága is páratlanul magas volt.

Az idei évben volt a legtöbb kiállító (1 408) és a legnagyobb kiállítási terület (nettó 82 000 négyzetméter).

Az ISE 2024 a pro-AV és rendszerintegrációs közösség innovációjának letéteményese. A világ minden tájáról érkeznek kiállítók, akik a legmodernebb megoldásokat mutatták be, a fejlett kijelzőtechnológiáktól és a magával ragadó hangrendszerektől kezdve az intelligens automatizálásig és az együttműködő kommunikációs eszközökig. A termékek és szolgáltatások sokszínűsége tükrözte az iparág elkötelezettségét a határok feszegetése és a felhasználói élmények javítása iránt.

Mike Blackman, az Integrated Systems Events ügyvezető igazgatója ekképpen nyilatkozott: „Az ISE 20 éves története során tanúi voltunk az innováció és az együttműködés átalakító erejének a közösségünkön belül. Az ISE 2024 nemcsak az iparágunkat meghatározó csúcstechnológiákat tükrözi, hanem a kreativitás és a partnerség tartós szellemének is tanúbizonysága. Miközben ezt a mérföldkövet ünnepeljük társtulajdonosainkkal, az AVIXA-val és a CEDIA-val együtt, örömmel várjuk, hogy továbbra is az iparági szakemberek globális platformja legyünk.”

Az ISE 2024 edukációs szegmense kivételes volt. A konferenciaszekciók, workshopok és a többszörös Oscar-díjas Sharmeen Obaid-Chinoy rendező, valamint Jeroen van der Most és Sofia Crespo digitális művészek előadásai értékes betekintést nyújtottak a feltörekvő trendekbe, a piaci dinamikába és a technológiai áttörésekbe. A konferenciákon és a kiállítás színpadán neves előadók osztották meg szakértelmüket olyan témákban, mint a mesterséges intelligencia az AV-ben, a fenntartható tervezés és a távoli együttműködés jövője. A résztvevőknek lehetőségük volt jövőbe mutató vitákba bocsátkozni és használható tudást szerezni, hogy a gyorsan fejlődő iparágban az élen maradhassanak.

Az ISE 20. évfordulójának megünneplése különleges színfoltja volt az eseménynek. A megemlékezések, a retrospektív installációk, mint például az ISE Time Tunnel és a Vintage Audio Museum, valamint az iparág úttörőinek elismerése kiemelte az ISE hihetetlen útját. Ez nemcsak nosztalgikus érzést keltett, hanem hangsúlyozta az iparág rugalmasságát és alkalmazkodóképességét is a technológiai fejlődéshez.

Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display