A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Régi platform – Új technológiával

A Kornit Digital egyedülálló HD technológiájának sikeres fogadtatására alapozva, bemutatta új STORM HD6 nyomtatóját.

A Kornit Digital STORM HD6 piaci megjelenése a kis- és közepes méretű vállalkozások számára egyaránt biztosítja a nagy felbontású nyomatok, a kiemelkedő teljesítmény, illetve az egy nyomatra jutó gyártási költség jelentős csökkenésének előnyeit.  A Kornit HD rendszerek által biztosított HD nyomatfelbontás – amely a nyomtatás olyan új minőségét garantálja, ami tökéletesen megfelelő a divat és kereskedelmi piacok elvárásainak – immár elérhető a Kornit Avalanche HD6, Kornit Avalanche HDK és a Kornit Storm HD6 nyomtatókban.  A Kornit HD technológiához kifejlesztett NeoPigmentTM Rapid festék kiváló tapintás mellett a fehér festék megnövelt opacitását és szaturációját garantálja.
A nyomatminőség tovább fejlesztéséről a ColorGATE professzionális RIP szoftvermegoldása gondoskodik, amely fejlett színkezelési és szitanyomási továbbá fehér alap nyomat készítési, illetve előre definiált színkönyvtárakat tartalmaz a lehető legmegfelelőbb színhelyesség eléréséhez.

A digitális nyomtatás előnyei találkoznak a kis szériás megrendelések aktuális trendjeivel
A Kornit HD nyomtatói a NeoPigmentTM Rapid festékkel kombinálva jelentősen csökkentik a felhasznált festék mennyiségét, és az egy nyomatra eső gyártási költséget egyaránt.
Ezek az új nyomatköltségek kifejezetten vonzóvá teszik az új HD rendszereket azon szita- és digitális nyomtatással foglalkozó vállalkozások számára, amelyek jellemzően 1 és 500 példány közötti példányszámokat gyártanak.
Az első Avalanche HD6 nyomtatót 2018. első félévében mutatták be, és rövid időn belül 150 Avalanche HD készüléket és a korábbi, már üzemben lévő rendszerek HD platform-ra történő upgrade-jét rendelték meg világszerte. A kifejezetten nagy volumenű, ipari gyártásra tervezett Avalanche HD platform igazolt sikerére alapozva a Kornit úgy döntött, HD technológiáját bevezeti a Storm platformra is, amely az ipari digitális textilnyomtatás közép szegmensét célozza meg. A Kornit STORM HD6 hatszínes (CMYK, Vörös, Zöld) és fehér nyomtatásra alkalmas – ezáltal biztosítva felhasználói számára a szélesebb színskála és teljesebb színtónusok lehetőségét. A felhasználók könnyedén képesek nagy márkák bizonyos árnyalatainak, és céges logók pontos nyomtatására.
A STORM HD6 a jelenlegi Storm platformhoz mérten a felhasznált színes festék mennyiségét akár 30%-al csökkentheti, mindezt magasabb nyomatminőséggel, és egy nyomatra jutó alacsonyabb költséggel.

- Hirdetés -

Sign&Display