A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ránk továbbra is számíthatnak!

Kedves Olvasóink!

Sok érzelem és gondolat munkál bennem, amikor ezeket a sorokat írom!

Egyrészt azért, mert kicsit „rozsdásnak” érzem magam: Az idei év elején történt megjelenésünk óta ugyanis a koronavírus átrendezte életünket, munkánkat, melynek eredményeként február óta nem jelent meg kiadványunk és most, az újrainduláskor sem a megszokott rutint vesszük fel, hanem próbálunk alkalmazkodni a szinte napról napra változó helyzethez és feltételekhez.

Érdekes, hogy lapunk első száma 2001. októberében jelent meg. Akkor, amikor az Egyesült Államokat szeptember 11-én ért terrortámadásokat követően fogalmunk sem volt róla, vajon lesz-e retorzió vagy éppen egy újabb világháború.
Válságos idők voltak azok, de átvészeltük, mint ahogy átvészeltük a 2008-as világválságot és az azt követő nehéz éveket is.

A nehéz időszakokban sokat elemeztük az adott helyzetet és vontuk le a tanulságokat. A sok konklúzió közül egyet mindenképpen kiemelnék: bár a nyomtatás és a nyomdaipar létjogosultságát és jövőjét sokan, sokszor megkérdőjelezték az elmúlt húsz év során, a végeredmény mindig azt mutatta, hogy a vizuális kommunikáció eme nagy múltú kifejező eszköze sok átalakuláson ment ugyan át, de a mai napig fennmaradt. Miért? Mert egyszerűen szükség van rá!

Lapunk azzal a céllal jött létre, hogy a reklámkommunikációs iparág résztvevői közötti információcserét elősegítse. Első, kizárólag nyomtatott megjelenésünk óta sokat változtunk és fejlődtünk mi is: lapunk neve az iparág általános elnevezéséhez igazodva Sign magazinról Sign and Display magazinra alakult át, amely mára a nyomtatás mellett E-magazin formájában is megjelenik. A könnyebb elérhetőség jegyében több éve elindítottuk honlapunkat és e-mail hírlevél szolgáltatásunkat, illetve facebook oldalunkat is. Az iparág hazai résztvevői mellett médiapartnerei vagyunk a legnagyobb nemzetközi szakmai kiállításoknak, de ne feledkezzünk meg a lapunk partnerségével megrendezésre kerülő egyetlen hazai kiállításról a SignExpo-ról sem.

Mi továbbra is a sign technológia iparág összes résztvevője számára készítjük lapunkat azzal a céllal, hogy segítsük az információáramlást, tájékoztassuk Önöket a legújabb technológiai újításokról, termékekről és ötleteket, inspirációt adjunk azokra a helyzetekre, amikor a vállalkozásuk jövőjéről kell dönteniük!

Ez az információs csatorna természetesen nem egyirányú! Amennyiben úgy gondolják, továbbra is örömmel vesszük észrevételeiket, visszajelzéseiket, témajavaslataikat. Legyünk egymás partnerei – beszéljünk a mindnyájunkat foglalkoztató problémákról és próbáljunk közösen megoldást találni azokra!

Ránk továbbra is számíthatnak!

Kellemes olvasást kívánok!
Bévárdi Szilárd

Aktuális lapszámunkat innen töltheti le!

- Hirdetés -

Sign&Display