A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Próbáld ki az új ROLAND gépeket!

Tekintsd meg most élőben, az országban elsőként az IGEPA SHOWROOM-ban a legújabb ROLAND gépeket, foglalj időpontot az IGEPA weboldalán és próbáld ki az elsők között például a külföldi szakértők által már letesztelt és szakmailag elismert Roland BN20D DTF nyomtatót, a prémium minőségű gyanta alapú AP-640 nagyformátumú nyomtatógépet és még számos kiváló teljesítményű reklámdekorációs gépet.

A teljeskörű, közvetlen fólianyomtató és vágórendszer

A TrueVIS BN-20D asztali közvetlen fólianyomtató- és vágórendszerét integrált direkt-film koncepcióval látták el, amely lehetővé teszi a ruházati termékek nyomtatását nagy felbontással és részletességgel. Az egység kiváló tulajdonságai és megbízhatósága garancia a nyomtatási folyamat egyszerű és problémamentes kimenetelése. A BN-20D könnyen alkalmazható a legösszetettebb minták, képek és szövegek kivitelezésére, így a felhasználók előtt új perspektívák nyílnak a ruházati termékek nyomtatására.

Minőség gyanta alapú festékkel

A TrueVIS AP-640 nyomtató által sokkal élénkebb és izgalmasabb elképzelések is megvalósíthatóvá válnak. A berendezés újradefiniálja a műgyantás nyomtatást magas színtelítettséggel. Az új TrueVIS gyantafestékkel és fejlett gépfunkciókkal optimalizálja a színpontosságot vinylre, papírra, fóliára és speciálisan kialakított szövetekre – ezáltal a különböző grafikák nyomtathatók zászlókra, roll-upokra, textíliákra, tapétákra és még sok más anyagra.

A gépeket kipróbálhatod egy előre egyeztetett időpontban!

A demonstrációhoz akár hozott anyagon is tesztelhetők a gépek, amelyek nemcsak bemutatják a berendezések tudását, hanem egyedi ajándékot is jelenthet a látogatók számára.

A jelenleg megtekinthető gépek listájáért és időpontfoglalásért KATTINTS IDE!

IGEPA

- Hirdetés -

Sign&Display