A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Pontosabb munkavégzést eredményező feliratok

A DURABLE vállalatot Európa egyik vezető irodaszergyártó vállalataként ismerjük. Ám a széleskörű és innova­tív termékportfoliója nemcsak az irodai termékek esetében mérvadó, hanem meghatározó szerepet tölt be a termelő és logisztikai cégek életében is. Azon vizuál-kommunikációs termékeik, mint a DURAFRAME® informá­ciós keretek, VARIO® bemutatótáblatartó-rendszerek, logisztikai zsebek és számos további megoldás révén a DURABLE nagyobb hatékonyságot tesz elérhetővé felhasználói számára. Funkcionális termékeik használatával optimalizálhatjuk termelési folyamatainkat, és hatékonyan csökkenthetjük költségeinket.

LOGISZTIKAI ZSEBEK – OPTIMÁLIS JELÖLÉS A SIKERES FOLYAMATOKÉRT

A termékek, tárolási- és palettahelyek megfelelő je­lölése kulcsszerepet játszik a raktárakban, gyárakban, illetve logisztikai központokban folyó munka hatékony működésében. Az információközlés, valamint a ter­mékek jelölése kiemelten fontos, hogy kényelmesen áthelyezhető, cserélhető formában történjen, így a gyártási és logisztikai folyamatok optimális tempóban folyhatnak. Számos alkalommal bebizonyosodott, hogy a megfelelő jelölési rendszer segít elkerülni a hibákat és az időigényes keresgélést. A Leonardo Group GmbH által kiadott tanulmány bebiztonyítja, hogy csupán a keresési idő lerövidítésével 20 százalékkal növelhető egy gyár vagy raktár hatékonysága.

PADLÓJELÖLŐ SZALAGOK

A folyamatok megfelelő kialakítását támogathatjuk padlójelölő szalagok, szimbólumok segítségével is. Erre minden gyárban, üzemben, műhelyben vagy lo­gisztikai központban szükség van. De miért alkalmaz­zuk a festéssel szemben a ragasztást? Mert könnyen alkalmazható, nincs száradási ideje, szükség esetén pedig könnyebben eltávolítható, átrendezhető.

A közlekedési útvonalak és rakodási helyek kijelö­lése nem csupán a munkabiztonság szempontjából fontos, hanem folyamatainkat is támogatják az alap­anyagok, félkész és késztermékek mozgatása során.

Az anyagáramlási folyamatok jelölése történhet padló­jelölő szalag, nyilak vagy egyéb feliratok segítségével. Arra kell ügyelni, hogy a jelzések mindenki számára egyértelműek legyenek. A színek meghatározásakor érdemes figyelembe venni az ágazati és a vállalaton belüli előírásokat. Legtöbb esetben a sárga, sárga-fe­kete és fehér padlójelölő szalagokat választják.

Az egyértelműen feliratozott raktárakban és logisz­tikai központokban gördülékenyebben haladnak a munkafolyamatok, mellyel időt és költségeket taka­ríthatunk meg. Továbbá a hibázási arányok csökken­tésével elégedettebb ügyfeleket is a magunkénak tudhatunk.

Az első hallásra talán bonyolultnak hangzó rendszerek kialakítása nagyban hozzájárul vállalatának hatékony működéséhez. Ha mégis elveszne a lean menedzs­ment, a shop floor vagy a DURABLE széles választé­kának útvesztőiben, forduljon bizalommal a DURABLE márka kiemelt forgalmazójának szakembereihez.

Az ÁRAZÁSTECHNIKA munkatársai készséggel állnak rendelkezésre, hogy közösen találják meg az Önnek legmegfelelőbb megoldásokat!

Optimalizálja folyamatait most a DURABLE termékek és az ÁRAZÁSTECHNIKA szakáruház dolgozóinak segítségével!

arazastechnika.hu/durable

- Hirdetés -

Sign&Display