A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

PNYME FLEXO SZIMPÓZIUM – 2022. szeptember 8-9.

Egy évvel ezelőtt, a Covid háttérbe szorulásakor, még bizakodhattunk a „normális”, megszokott élet visszatérésében, azonban mára teljesen egyértelművé vált, hogy egy elhúzódó és súlyosbodó gazdasági válságra kell felkészülnünk, amely a nyomdaipart sem fogja elkerülni. Az infláció felpörgése, akadozó alapanyagellátási lánc, bizonytalan geopolitikai események. Ebben a helyzetben kiemelten fontos a tapasztalatok megosztása és a Flexo-szektort (is) érintő legfontosabb aktuális ismeretek begyűjtése.

Az idei szimpózium tartalmát úgy állítottuk össze, hogy a legfrissebb szakmai újdonságokon túl, a minden résztvevőt érintő aktuális gazdasági, hatékonysággal összefüggő és HR témákkal is foglalkozzunk.

A kétnapos esemény első napján kiváló előadók prezentálják a szakma legérdekesebb újdonságait (folyamatosan frissülő program elérhető az egyesület www.pnyme.hu oldalán) valamint előadóink lesznek Dr. Bod Péter Ákos – Professzor Emeritus, Egyetemi tanár/makroközgazdász és Polgár Zita – HR speacialista.

Ízelítő az előadásokból (tervezett):

  • Flexo lemez menedzsment és automatikus színkivonat kezelés
  • Flexo nyomtatás Ipar 4.0 megoldásokkal
  • Bellissima DMS – újszerű rács és forradalmi minőség a flexónyomtatásban
  • Az aktuális Magyar gazdasági környezet, EUR/HUF árfolyam alakulása, pályázati források elérhetőségei és a 2023-as várható kilátások.
  • Honnan/Hogyan lesz motivált munkavállalója a Flexónyomdáknak?
  • Kaizen stratégia a nyomdaiparban

A pénteki üzemlátogatások helyszínei a MONDI Szada Kft. és a Schawk Hungary Kft. lesznek.

Early Bird – Legkésőbb 2022. július 31-én délig kedvezményes árak!

További részletek és jelentkezés ITT.

pnyme

- Hirdetés -

Sign&Display