A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Pikáns tendencia a fali dekoráció területén

A Guandong bemutatja a legújabb, fali dekorációs választékát

Ma a nyomdáknak még gyorsabbaknak, versenyképesebbeknek és sokoldalúbbaknak kell lenniük – valamint lépést kell tudniuk tartani a technológiai újdonságokkal mind a gépek, mind pedig az anyagok terén – mint valaha. Annak érdekében, hogy a kampányokra és a last minute reklámokra hatékonyan tudjanak reagálni, fontos, hogy mindig rendelkezésre álljanak a megfelelő, biztonságos és minőségi hordozók.      

A fali dekoráció csak tapétával valósítható meg?

Guandong K+F részlege felismerte az eltávolítható fali dekorációk iránt egyre növekvő igényt, melyet hagyományosan tapétával valósítottak meg. Ezen anyagok modern változatainak a használata is nehézkes,  a felhelyezés, az eltávolítás gyorsasága, a maradékok, az ellenállóság és megsemmisítés tekintetében. “Technikusaink régóta próbálják megtalálni a tökéletes tapéta receptjét”, mondja Fabio Elmi, a Guandong kutatás és fejlesztési igazgatója.   “Végül a választ a saját katalógusunkban találtuk meg, tovább tökéletesítve a már meglévő hordozóinkat úgy, hogy azok technikailag is megfeleljenek az új és pikáns fali dekoráció koncepciójának”. Lefedni, majd újrafedni a falakat a cserélhető megoldásoknak köszönhetően néhány másodperc alatt, akár különböző textúrákkal is, melyek mind ötvözik a felragasztás és az eltávolítás egyszerűségét és gyorsaságát, biztonságosan és mindenekelőtt szem előtt tartva környezetbarát szemléletmódot, igazodva az egyre nagyobb teret nyerő fenntarthatóság igényeinek is.

Üzletek és nagykereskedelem, vendéglátás és szállodák, irodák és magánlakások: a Guandong fali dekorációival a fantázia szabadjára engedhető, hisz bármilyen vertikális, egyedi igénnyel párosítható, legyen az a lakberendezés vagy akár az értékesítés területe. ReVita®, ReVita® Tack Puro, TAP, Wally e M&F Visual Comm: ezek azok a termékek, amelyeket a Különlegességek szakértői alkottak meg a függőleges felületek, azaz a fali dekoráció területén.

A 100% újrahasznosított és újrahasznosítható poliészterből készült ReVita® az eredménye annak a gondos és felelős termelési folyamatnak, amely a környezetvédelmet és a gazdasági körforgást helyezi előtérbe, és ezzel  tökéletesen megtestesíti a Guandong Greenlife® filozófiáját. Ragasztóval felhelyezhető, lenyűgöző és környezetbarát dekoráció létrehozására alkalmas, bármilyen technológiával nyomtatható, az UV-től a Latexig.

Ragasztó nélkül is felhelyezhető, akár bútorok dekorációjára is használható: ez a TAP (ragasztós poliészter szövet). A rendkívüli takarás, a felületek átlátszatlansága és a pamutos tapintása teszi tökéletessé elegáns, ízléses és ragyogó színű falburkolatok készítésére.

Textil hatás a ReVita® Tack Puro újrahasznosított és újrahasznosítható poliészterrel, amely a nanodots ragasztásnak köszönhetően ragasztó nélkül is felhelyezhető. Plusz pont, hogy számtalanszor újrahasználható és áthelyezhető, nem hagy nyomot, és nem teszi tönkre a felületeket, így a bútorokat sem. Ezen felül az R-10 csúszásmentes tanúsítvány rendkívül biztonságossá teszi kényesebb padlófelületeken a lépésálló grafikák megvalósítását is.

Szintén a Guandong fali dekoráció termékskálájának egyik best seller terméke a legendás Wally. Nano-Tack® Technology skála, amely újrahasznosított poliészter ragasztófóliájával szakember segítsége nélkül is könnyen felhelyezhető és eltávolítható, ideiglenes valamint állandó reklámfeliratok készíthetőek falakra, vagy akár bútorokra is.

Végül pedig az M&F Visual Comm, mágneses és vastartalmú termékek, amelyek gyökeresen változtatják meg a függőleges felületek dekorációjához való hozzáállást.  Egy olyan rendkívül dinamikus és sokoldalú, könnyen felhelyezhető és eltávolítható megoldás, amely kiválóan alkalmazható értékesítési pontokon, éttermekben, irodákban, de akár iskolai termekben és aulákban is. Az első mágneses réteghez akár további 4 vastartalmú réteget lehet illeszteni, így végtelen számú és folyamatosan cserélhető kombinációkat lehet életre hívni.

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu – www.guandong.eu

- Hirdetés -

Sign&Display