A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

PHOTOTEX VISSZASZEDHETŐ ÉS ÁTHELYEZHETŐ ÖNTAPADÓS SZÖVET

öntapadós szövetEGY KÜLÖNLEGES ÖNTAPADÓ SZÖVET, AMELLYEL MÉG MA LENYŰGÖZHETED A REKLÁMDEKORÁCIÓS, A BELSŐÉPÍTÉSZETI- ÉS A LAKBERENDEZÉSI DEKORÁCIÓS MEGRENDELŐIDET IS

Mindegy, mennyi ideje vagy dekoratőr, belsőépítész vagy lakberendező és hogy mennyire vagy tapasztalt. Lehetetlen, hogy ismerd, vagy észben tartsd az összes választási lehetőséged, amikor alapanyagot kell választanod egy felületdekorációs munkához. Ahhoz túl nagy a kínálat: megszámlálhatatlan PVC bevonatos vinyl, öntapadó szövet, tapéta és egyéb anyag áll rendelkezésedre, hogy csak néhányat említsünk.

Ebben az ismertetőben bemutatjuk számodra a Phototex-et. Azt az 1 nyomtatható öntapadó szövet alapanyagot, amellyel egyszerre leszel képes a minőséget és igényességet megkövetelő reklámdekorációs, belsőépítészeti- és lakberendezési dekorációs megrendelőid szinte minden elvárását teljesíteni.

PONT ERRE VAN SZÜKSÉGEM »»»

PHOTOTEX ÖNTAPADÓ SZÖVET: MITŐL OLYAN KÜLÖNLEGES?

Öntapadó szövet

A Phototex poliészter öntapadó szövet – azon túl, hogy le fogják nyűgözni a megrendelőket – mindenki számára verhetetlen előnyöket kínálnak: annak, aki nyomtat rá, annak, aki tervez és annak is, aki felhelyezi a kész dekorációt.

TE VÉGZED A NYOMTATÁST?

Öntapadó szövet

Imádni fogod, mert stresszmentesen dolgozhatsz vele. A PVC vinyl fóliákkal ellentétben a Phototex nem zsugorodik és nem hullámosodik. A különböző típusainak köszönhetően bármilyen szélesformátumú nyomtatóval és bármilyen típusú festékkel kompatibilis. Megfelelő alapanyag az eco-solvent-, a hagyományos oldószeres-, az UV-, a latex- és a vizes bázisú festékkel történő nyomtatáshoz is.

Még szita- és tamponfestékkel is nyomtatható, ha az analóg technológiákat részesítené előnyben a megrendelőd. A Phototex vágható és ritzelhető, amihez csupán éles késekre lesz szükséged.

TE TERVEZEL?

Öntapadó szövetDekoratőrként, belsőépítészként vagy lakberendezőként te – és az ügyfeleid -azért fogod imádni, mert sokoldalú és szinte bármilyen felületre használható. Faltapétaként a Phototex kellemes tapintású, kifejezetten igényes és minőségi érzetet kelt. Ráadásul könnyen tisztítható és nem pöndörödik le a felületről hónapok, évek múltán, mint a hagyományos vinyl fóliák, így tervezhetsz vele fürdőszoba- és konyha dekorációkat is. Padlóra is ragasztható és még laminálni sem kell. Padlódekorációként használva vízálló, csúszásmentes, tisztítható és könnyen eltávolítható.

Mivel a Phototex PVC-mentes, ftalát- és egyéb károsanyag mentes, bátran tervezhetsz vele akár kórházak, rendelők, óvodák és iskolák belső tereinek kialakításakor is. Csak a képzeleteden múlik, milyen hangulatot és környezetet álmodsz meg a segítségével.

TIPP: ismert, hogy a gyerekek imádják a matricákat és előszeretettel ragasztgatják tele velük a lakást, bútorokat időnként nem kis bosszúságot, esetenként maradandó károkat okozva. A Phototex matricaként használva erre a problémára is megoldás. Ha az ügyfeleid kisgyermekes szülők, könnyedén eltávolítható és átragasztható matricákért imába fogják foglalni a neved. Lepd meg őket néhánnyal!

TE HELYEZED FEL A DEKORÁCIÓT?

Öntapadó szövet

Meg fogja könnyíteni a dolgod, hogy a Phototex a felhelyezésnél sem úgy viselkedik, mint a hagyományos PVC vinyl öntapadó fóliák. Olvashattad feljebb: a Phototex többszörösen visszaszedhető és áthelyezhető anélkül, hogy gyűrödne vagy elszakadna. Ha rossz helyre illesztetted, csak visszahúzod, beigazítod és mehet tovább a munka.

Nem ráncolódik és buborékmentesen telepíthető, ennek köszönhetően pedig sokkal kellemesebb lesz a munka, kevesebb idő alatt végzel és még az idegeid is kímélheted. 🙂 Kültéren kell installálnod? Akkor sincs gond, ha nagyon hideg, vagy nagyon meleg az időjárás, mert a Phototex bírja a strapát. Ellenáll a hőnek, a hidegnek, a szélnek és a víznek is.

KÉREM AZ INGYENES NYOMATMINTÁM »»»

PHOTOTEX REKLÁMDEKORÁCIÓKÉNT

Öntapadó szövetBár tökéletesen alkalmas rá, reklámdekorációs célra ajánlani a Phototex-et kihívás. Miért? Mert a Phototex nem azoknak szól, akik olcsó PVC vinyl árakban gondolkodnak és nincsenek különleges elvárásaik. A Phototex azoknak szól, akik számára a PVC vinyl öntapadó fóliák nem nyújtanak eleget. Többre van szükségük vagy speciális igényeik vannak, emiatt pedig hajlandóak többet is fizetni.

Mikor lehet előnyös a Phototex választása reklámdekorációs célra?

Például, ha olyan – jellemzően kültéri – felületre kérnek dekorációt, ahová nehéz tartószerkezetben nem lehet gondolkodni. A Phototex közvetlenül a felületre ragasztható. Azokat a megrendelőket is érdekelheti, akik elegánsabb hatású anyagot keresnek a vinyl fóliák helyett.

Kiállítások, rendezvények, ideiglenes dekorációjaként is jó választás, ahol többnyire helyszíni előírás, hogy mindent az eredeti állapotra kell visszaállítani, vagyis a dekorációt el kell távolítani az esemény végén. A Phototex dekorációkkal ez pillanatok alatt teljesíthető nyom- és bármilyen felületi sérülés nélkül. Ráadásul a dekoráció az eltávolítás után a hordozójára visszaragasztva később újra felhasználható.

PHOTOTEX = KIVÉTELES ÉS SOKOLDALÚ

öntapadós szövet

Akár lakossági-, akár kereskedelmi célú felhasználásról legyen szó, a Phototex használatával a lehetőségek végtelenek. Összefoglaljuk számodra a legfontosabb előnyeit.

A Phototex:

  • SOKSZÍNŰ: reklámdekorációs, belsőépítészeti- és lakásdekorációs célokra is kitűnő
  • VARIÁLHATÓ: szinte bármilyen felületen használható kültéren és beltéren, akár még padlóra is
  • KÖRNYEZETBARÁT: szagtalan, PVC mentes, 100% poliészter, ftalát- és egyéb károsanyag mentes
  • ELLENÁLLÓ: akár 100 alkalommal is visszaszedhető és áthelyezhető tapadási tulajdonságainak elvesztése nélkül
  • STRESSZMENTES: nem zsugorodik, nem hullámosodik és nem szakad, gyűrődésmentesen, buborékok nélkül könnyedén telepíthető
  • TARTÓS: ellenáll a hőnek, hidegnek, szélnek és víznek, könnyen tisztítható
  • DEKORATÍV: elegáns és minőségi érzetet kelt
  • KÍMÉLŐ: nem károsítja a felületet és nem hagy maga után nyomot
  • MULTIFUNKCIONÁLIS: oldószeres, UV, latex és vizes bázisú festékkel is nyomtatható, szitázható és tamponozható, vágható és ritzelhető is

KÉREM AZ INGYENES NYOMATMINTÁM »»»

PHOTOTEX TÍPUSOK

öntapadós szövet

A Phototex többszörösen visszaszedhető és áthelyezhető öntapadó szövet minden verzióját megtalálod nálunk többféle tekercsméretben és hosszúsággal, hogy minden munkához a leginkább passzolót választhasd. Az alábbiakban röviden bemutatjuk az elérhető típusokat, kollégáinktól pedig bővebb felvilágosítást, javaslatokat és használati segítséget is kérhetsz, keress minket bizalommal.

PHOTOTEX ORIGINAL: a Phototex eredeti verziója. Vizes bázisú, UV és Latex festékkel nyomtatható. Ideális reklámtáblák, plakátok, liftajtó reklámok, rendezvény grafikák, ablakdekorációk készítéséhez. Üvegre és fémre is használható, kültéren és beltéren egyaránt. Áttetsző, 70% opacitással. Utánvilágítható, kontúrvágható, festhető és szitázható is. Latex festékkel kültéri használat esetén laminálófolyadék használata javasolt a kültérállóság növelése érdekében.

Öntapadó szövetPHOTOTEX S: a Phototex Original oldószeres bevonatú változata. Mindent tud, amit a hagyományos Phototex. Oldószeres (solvent, eco-solvent), vizes bázisú, Latex és UV festékkel nyomtatható. Latex és eco-solvent festékkel kültéri használat esetén laminálófolyadék használata javasolt a kültérállóság növelése érdekében.

PHOTOTEX OPAQUE (OPA): Magas fedőképességű változat, vizes bázisú, UV és Latex festékekkel nyomtatható. 99%-ban fényzáró, 20%-kal erősebb tapadású a hagyományos verzióhoz képest. Ideális falfestményekhez, faltapétákhoz, kivágott fali dekorációhoz. Élénk színű vagy foltos falakra, átfedésekhez. Nem ajánlott üvegre, fémre, márványra, lakkozott fára vagy vinyl burkolására, mert nyomot hagyhat eltávolításkor. Latex festékkel kültéri használat esetén laminálófolyadék használata javasolt a kültérállóság növelése érdekében.

Öntapadó szövetPHOTOTEX OPAQUE (OPAS): a Phototex OPA oldószeres bevonatú változata. Mindent tud, amit a Phototex OPA. Oldószeres (solvent, eco-solvent) és UV festékekkel nyomtatható. Eco-solvent festékkel kültéri használat esetén laminálófolyadék használata javasolt a kültérállóság növelése érdekében.

PHOTOTEX HIGH-TACK (EX): 50%-kal erősebben tapad a Phototex original verziókhoz képest. Vizes bázisú, Latex és UV festékekkel nyomtatható. Üvegre és fémre is használható, kültéren és beltéren egyaránt. Áttetsző, 70% opacitással. Ideális nehezebben tapadó felületekre, textúrált falakra, hosszabb távú dekorációkhoz. Utánvilágítható. Padlódekorációként laminálás nélkül, csúszásmentesen használható. Latex festékkel kültéri használat esetén laminálófolyadék használata javasolt a kültérállóság növelése érdekében. Festett gipszkartonra nem ajánlott.

Öntapadó szövetPHOTOTEX HIGH-TACK (EXS): a Phototex EX oldószeres bevonatú változata. Mindent tud, amit a Phototex EX. Oldószeres (solvent, eco-solvent) és UV festékekkel nyomtatható. Eco-solvent festékkel kültéri használat esetén laminálófolyadék használata javasolt a kültérállóság növelése érdekében.

AJÁNLATOT KÉREK »»»

PHOTOTEX: AKIKNÉL MÁR BIZONYÍTOTT

A Phototex mellett az elmúlt 16 évben számos nagy márka tette le a voksát – és teszi le a mai napig. Köszönhetően a Phototex sokoldalúságának, könnyű kezelhetőségének és a környezetbarát, biológiailag lebomló és PVC mentes kivitelnek, lakossági és vállalati ügyfelek ezrei választják előszeretettel és valósítják meg elképzeléseiket a Phototex segítségével.

öntapadós szövet

PHOTOTEX: MIT TEGYÉL, HA ÉRDEKEL?

öntapadós szövetNyomtatott anyagmintákért vagy saját nyomtatóval történő tesztelési igény esetén kérj ajánlatot kötelezettség nélkül IDE »»» kattintva!

- Hirdetés -

Sign&Display