A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

PARTNERS KFT. – TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Ügyfelünk!

A PARTNERS KFT SZOLGÁLTATÁSAI A JELENLEGI HELYZETHEZ ALKALMAZKODVA, DE TOVÁBBRA IS TELJES MÉRTÉKBEN RENDELKEZÉSRE ÁLLNAK.

A koronavírus járvány miatt kollégáink jelentős része home-officeban dolgozik, ahol megteremtettük a munkavégzéshez szükséges feltételeket.

KERESKEDELEMMEL FOGLALKOZÓ KOLLÉGÁINK emailben vagy mobiltelefonon változatlanul elérhetők, de a személyes érintkezés minimalizálása érdekében azt kérjük, hogy esetleges több résztvevős üzleti megbeszélések esetén közösen találjuk meg a megfelelő online platform-ot, melyen ezek lefolytathatóak, Sajnos berendezések demojára jelenleg nemigen van lehetőség, de a berendezésekkel kapcsolatos videobemutatókat rendelkezésre tudjuk bocsátani – szoftverek bemutatása tekintetében szintén az online megoldásokat részesítjük előnyben.

SZOFTVER SUPPORT-AL FOGLALKOZÓ KOLLÉGÁINK (mint eddig is) elsősorban remote megoldásokkal állnak rendelkezésre. Kérjük, hogy adott esetben az érintett munkahelyek remote elérhetőségét tegyék lehetővé. Amennyiben ez nem elegendő, akkor egyedi megállapodás alapján személyesen is rendelkezésre állunk, amíg ezt központi rendelkezések nem tiltják.

FONTOS LEHETŐSÉG: Az Esko minden _SZOFTVER MC-VEL RENDELKEZŐ, HÁLÓZATI LICENCEKET HASZNÁLÓ_ ügyfél részére kérésük esetén biztosítja meglevő szoftvereik home-officeban történő használatához a szükséges lokális licenceket a járvánnyal kapcsolatos korlátozások idejére, havi megújítással! Amennyiben erre igény lenne, kérem, keressenek engem (ratko@partners.hu) vagy Szépkuthy Eszter kolléganőmet (eszter.szepkuthy@partners.hu)! 

HARDVER SUPPORT-AL FOGLALKOZÓ KOLLÉGÁINK esetében is előnyben részesítjük a remote megoldásokat, de szükség esetén a kollégák személyesen is is ki tudnak menni a helyszínre javításokat elvégezni, betartva a megfelelő (mind az ügyfél, mind cégünk által előírt és egyeztetett) biztonsági előírásokat – ugyancsak addig, míg ezt központi rendelkezések nem tiltják.

A PARTNERS KFT-NÉL FOLYAMATOS SZEMÉLYES ÜGYELETET TARTUNK az adminisztratív teendők, áru- és alkatrészfogadás, számlázási is egyéb ügyek zökkenőmentes lebonyolítása érdekében.

Jelen pillanatban egyik beszállítónk sem jelzett szállítási problémát sem a gépekre, sem az alkatrészekre, sem pedig a fogyóanyagokra vonatkozóan. Mindemellett a jelenleg érvényes és a közeljövőben esetlegesen bekövetkező korlátozások miatt bekövetkezhetnek csúszások a berendezések vagy alkatrészek illetve fogyóanyagok  szállítására vonatkozóan – ha ilyen információt kapnánk, ezt a lehető leghamarabb közöljük.

Kérjük, hogy a partners Kft dolgozóival elsősorban mobil telefonon vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot, mert a céges vonalas telefonszámainkon csak hosszadalmasabban, a céges ügyeleten keresztül lehet majd a kollégákat elérni!

Reméljük, hogy a járvány gazdasági hatásait sikerül minél kisebb veszteséggel átvészelni – részünkről ehhez minden segítséget meg tudunk adni hosszú távon is!

Üdvözlettel:

Ratkovics Péter
partners Kft

- Hirdetés -

Sign&Display