A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

partners Kft. – sajtóközlemény

Stratégiai megfontolásokból az Esko a Kongsberg berendezések gyártását és értékesítését új, Kongsberg PCS (Precision Cutting Systems) névvel fémjelzett cégbe vitte át, melynek tulajdonosa az OpenGate Capital.

A korábbi üzleti modell átalakításának célja, hogy mind a csomagolóipar, mind a sign iparág számára olyan, az adott üzleti területre orientált, stabil stratégiai központot biztosítsanak a további fejlesztésekhez, amelyek felgyorsíthatják az integrált szoftver- és hardver technológiák átadását, és az eddiginél is hatékonyabban segítik az ügyfelek digitalizációs és automatizációs törekvéseit.

Az Esko berendezések és szoftverek értékesítése és a kapcsolódó szolgáltatások biztosítása változatlan, míg a jövőben a Kongsberg kivágó- és marógépek gyártása és támogatása nemzetközi szinten a Kongsberg PCS keretein belül történik, a korábbi jól felépített disztribútori hálózat megtartása mellett.

Az ügyfeleinknél üzemelő Kongsberg digitális kivágóasztalok és marógépek támogatása változatlan marad, a Kongsberg-ek magyarországi forgalmazását és színvonalas szerviztevékenységét továbbra is a partners Kft. látja el.

Bővebben itt olvashat róla.

További információ:
partners Kft – Ratkovics Péter
ratko@partners.hu

- Hirdetés -

Sign&Display