A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Őszi Menedzser Konferencia

2023. október 26-27.

2023. október 26-27-én Inárcson a vadonatúj FLOW Hotel & Conference**** lesz a helyszíne az Őszi Menedzser Konferenciának. A turbulensen változó gazdasági környezet teljesen általánossá vált, így a vállalkozásoknak is meg kell(et) tanulniuk alkalmazkodni a változó körülményekhez. Egyetlen fix dolog van, az pedig a változás. Ezen megállapítás pedig nemcsak gazdasági értelemben, de a nyomdaipari tevékenység minden vonatkozásában is helytállóbb, mint valaha. Változik a társadalom printhez való viszonya, a vevői elvárások, a gyártási technológiák és a nyomdai vállalkozások üzemeltetése. Az Őszi Menedzser Konferencia előadói a mai kihívások egy–egy fejezetére fókuszálva igyekeznek hasznos információkkal szolgálni. Az esemény a helyszínválasztás apropóján egy pénteki üzemlátogatással is kiegészül, amelynek házigazdája a címkenyomtatásra specializálódott Etidruck-Packwerk Nyomda Kft. lesz.

A rendezvény célcsoportja:

Tulajdonosok, vezérigazgatók, ügyvezető igazgatók, cégvezetők, board tagok, nyomdaipari gép- és segédanyagkereskedő cégek képviselői

Tervezett előadók:

Molnár László, vezérigazgató – A GKI Gazdaságkutató Zrt.

Krausz Zoltán, ügyvezető igazgató – vallalatepites.hu

Ágoston Krisztián, senior tanácsadó – Leitner&Leitner

Palkó Roland, ügyvezető – MarketMind Consulting Kft.

Orgován Katalin, vezérigazgató – Pátria Nyomda Zrt.

Nagy József, elnök – Nyomdaipari Dolgozók Szakszervezete

Szilágyi Judit, szervezőtitkár – Nyomda- és Papíripari Szövetség

Tóth Gábor, ügyvezető igazgató – Nyomda- és Papíripari Szövetség

A rendezvény időpontja és helyszíne: október 26-27. –  Inárcs

A program részleteiről tájékozódhatnak a csatolt hirdetményből és az esemény honlapján keresztül. A jelentkezéseket online erre a linkre kattintva, vagy a mellékelt jelentkezési lap felhasználásával PDF-ben az office@fedprint.hu címre kérjük megküldeni.

A program 2023. szeptember 26-ig EARLY BIRD áron foglalható! JELENTKEZZ MÉG MA!

- Hirdetés -

Sign&Display