A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Olvasd el Te is a Sign&Display magazin decemberi számát, digitálisan!

Év végén a legtöbben számot vetünk a hátunk mö­gött hagyott esztendővel. 2021-nek vegyes a megí­télése, hiszen még együtt éltünk a korlátozásokkal, viszont az üzleti élet felpezsdült, újra érezhetővé vált a reklámipar pulzusa.

Szerkesztőségünk öt lapszámmal és a Print&Packtech névre keresztelt kiadvánnyal szolgált szócső szerep­ben, ezzel hozzájárulva az iparág vérkeringéséhez. Megismerhettük, hogyan világíthat egy magyar fej­lesztés által a homlokzat mesterséges fény alkalma­zása nélkül.

Megismerhettük különböző gyártók új UV-led tech­nológiával felvértezett nagy formátumú nyomtatóit. És megismerhettük azt is, hogy milyenek a rendez­vények a koronavírus-járvány árnyékában. Izgalmas, illetve eredményes évet tudhatunk a magunkénak. De mi van a jövővel?

Magazinunk jövőre immár 21 esztendeje ékesíti a nyomtatottlap-piacot. Az eddigi munkánkat töretle­nül, sőt, még nagyobb elkötelezettséggel és lelkese­déssel folytatjuk. Hiszen 2022 rengeteg ínyencséget tartogat számunkra, számos nemzetközi rendezvény mellett itthon is ellátogathatnak a szakma szerelme­sei egy tematikus eseményre. A SignExpo és PPD Expo a jövő évben tavasszal várja a kiállítókat és min­den érdeklődőt. Mi szervezőkként vesszük ki a ré­szünket a tökéletes viszontlátás előkészítésében.

A Sign&Display magazin pedig továbbra is marad a reklámipar legfőbb információforrása, véleményve­zére és támogatója.

Találkozunk a jövő évben! Addig is áldott Ünnepeket:

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display