A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Olvasd el Te is a Sign&Display magazin 2022. első számát digitálisan!

Randevú a reklámipar szerelmeseinek

Ahogy már Ti is tudjátok, a Sign&Display magazin szer­kesztősége nagy szerepet vállal a SignExpo kiállítás szervezésében, amit május 24-26-án rendezünk meg.

A megbeszélések, ötletelések során azt tapasztaljuk, hogy rendkívüli az érdeklődés a SignExpo iránt. 2021- ben a rendezvényekre vonatkozó korlátozások miatt elmaradt az esemény, ezért a szakma szinte sóvárog­va várja kiállításunkat, ahol nem egy kijelzőn keresz­tül nézhetik meg az anyagokat, gépeket és dekorációs elemeket az érdeklődők, hanem személyesen. A festé­kek illata, a különböző hatású alapanyagok tapintása és a látványos színvilág újra magához vonzza az iparág szerelmeseit.

2019-ben több mint 4000 szakmai érdeklődővel és 95 kiállítóval zárult a SignExpo és PPDexpo. Idén még ezt a számot is felülmúlhatjuk, hisz igen nagy lelkesedés­sel keresnek meg minket a reklámipar képviselői. A ki­állítói helyek nagy részét már lefoglalták – szám szerint nettó 2000 m2 kelt el, s hivatalosan 66 vállalat képviseli magát a két rendezvényen. Aki eddig hezitált, az jelent­kezzen, és biztosítsa be a helyét az év szakvásárán!

Várunk minden szakmai érdeklődőt a SignExpo kiállí­táson, május 24-26-án, a BOK csarnokban!

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display