A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

OKI Europe média profilok a ColorPainter felhasználóknak

Az OKI Europe 14.000 különféle alapanyag profilját tartalmazó adatbázist állított össze az OKI ColorPainter nyomtatók felhasználói számára, amelynek köszönhetően gyorsan, és ingyenesen érhetők el ezen anyagok adatai a pontos alapanyag- és színkezelési beállításokhoz, jelentősen meggyorsítva a nyomtatási folyamatot.

A jelenlegi ColorPainter portfólió nyomtatói mellett a média profilok elérhetők a régebbi készülékekhez és különböző RIP szoftverekhez – beleértve az ONYX és Caldera termékeket egyaránt.

Egy regisztrációt követően a felhasználók kialakíthatják saját fiókjukat, ahol hozzáférhetnek és rendszerezhetik az általuk letöltött média profilokat, az előzményekből pedig az ismétlődő gyártási feladatokhoz egyszerűen előhívhatják a szükséges adatokat. Egy könnyen kezelhető kereső segítségével egyszerűen navigálhatnak az óriási platform adatai között, és kiválaszthatják a számukra megfelelő alapanyag profilját.

- Hirdetés -

A jelenleg már több mint 14.000 alapanyag profilt tartalmazó, ingyenesen elérhető adatbázist folyamatosan frissítik és bővítik új profilokkal, ezáltal téve lehetővé a felhasználók számára, hogy a lehető legjobb minőségű nyomatokat készítsék, egyúttal csökkentve a gyártási hibák kockázatát.

Az OKI sokrétű ColorPainter portfóliója tartalmazza a gyors, nagy gyártási volumenű ColorPainter H3-104s, a sokoldalú, nagy denzitású és kiemelkedő tartósságú ColorPainter M-64s, illetve a sorozat legújabb tagjaként a ColorPainter E-64s nyomtatót, amely prémium teljesítményű, kiemelkedő pontosságú, kifejezetten egyszerűen kezelhető, és környezetbarát egyben.

- Hirdetés -

Sign&Display