A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Nyomtatási technológia, aminek a terméke még extrém körülmények között is kitart

A HP Latex technológiája bizonyította minőségét és tartósságát. Egy kihívás során történt az eset, amikor Nick Hollis, a HP korábbi menedzsere egyedül átevezte az Atlanti-óceánt, hogy felhívja a figyelmet a klímaváltozásra – számolt be a Large Format Review.

A HP végig segítette korábbi alkalmazottját, szolgáltatásokat és támogatást nyújtva a cél eléréséhez. A kihívás során használt hajó dekorálását például a HP biztosította. HP Latex R2000 és HP Latex 3600 nyomtatókat használtak a hajótestet borító speciális matricák – HEXIS THE190EUO és HEXIS PCI90G2 – előállítására.

50 napig extrém körülmények között, valamint a Karib-tengeren erős napfénynek kitett grafikák sértetlenek maradtak, amikor Nick Hollis Antiguában partra szállt.

A kihívás teljesítésével a klímaváltozás elleni küzdelemre helyezte a hangsúlyt. Éppen ezért választotta a HP Latex technológia környezetbarát megoldását, amely vízbázisú tintát használ és rendelkezik a legfontosabb környezeti tanúsítványokkal. Nick Hollis következő állomása az Antarktiszra vezet, ahol szintén a HP technológiájára fog támaszkodni.

Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display