A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Nyerő hármas

A Zünd az LM 100W vágó és élzáró lézermodul, a D3-as két hidas kivágóasztal, illetve az RM-L routing rendszer nyerő hármas bemutatásával rengeteg látogatót vonzott. Az LM 100W lézermodul a poliészter anyagok egyidejű vágásával + élzárásával gyakorolt kiemelkedő hatást. A D3 két hidas kivágó asztal táblakezelő rendszerrel kiegészítve kiemelkedő termelékenységével és magas szintű alapanyag kezelésével nyűgözte le az érdeklődőket. A G3 készülékhez a Zünd bemutatta RM-L routing rendszerét, teljesen automatizált routing megoldásokkal fa, akril anyagok feldolgozásához.

A Zünd stand további érdekessége volt a márka legújabb innovációja, az asztal fölé elhelyezett Over Cutter Camera (OCC), amely egyetlen felvétellel rögzíti a vágási területen látható összes regisztrációs jelet. A Zünd Cut Center szoftver a felvétel alapján azonnal elvégzi a szükséges korrekciókat és elindítja a vágási folyamatot. Ez a munkafolyamat különösen hasznos textil anyagok megmunkálásánál, ahol az egy képen alapuló technológia jelentős időmegtakarítást eredményez. Az OCC rendszer előnyeit az EDP Díj zsűrije is felismerte, az Over Cutter Camera ugyanis elnyerte az idei EDP Díjat a „Legjobb utómunka támogató eszköz” kategóriában. A moduláris felépítésű Zünd kivá góasz ta lok elengedhetetlenek egy jól működő digitális gyártási munkafolyamat felépítéséhez. Mindezt bizonyította az a tény is, hogy az idei FESPA-n olyan kiállítók használták standjukon a Zünd rendszerét, mint a Canon Océ, a HP, a Kornit és a Dover Digital Printing. A HP standján például a latex nyomtatókkal készült termékek vágási folyamatához használták a Zünd készülékét, míg a Kornit és Dover Digital Printing stand látogatói pedig élőben tapasztalhatták meg a Zünd asztalok megbízhatóságát és precizitását rugalmas textil anyagok feldolgozása során.


A hullámkarton tematikájú kiállítási részen a Zünd szintén rengeteg új kapcsolatot teremtett. A márka standján rengeteg élő prezentáció, illetve oktató előadás keretében demonstrálta a digitális gyártás előnyeit a csomagolási és display gyártás területén. A Zünd rendkívül jó láthatósága éreztette hatását a svájci márkához érkezett rendeléseken is: „Nagyon elégedettek vagyunk a FESPA-n elért eredményeinkkel.  A beérkezett lead-ek mennyisége és minősége, illetve a kiállítás nemzetközi látogatói összetétele kellemes meglepetést szolgáltatott számunkra. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a látogatóktól termékeink átlátható, természetes prezentálásáról.” – mondta Stefan Lang a Zünd értékesítési és marketing igazgatója

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display