A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Nincsen már hely egy új nyomtatónak?

Válassz helytakarékos és stílusos megoldást az EPSON-tól!

Az EPSON SureColor SC-P nyomtatócsalád megújult modelljei kiemelkedő minőségű fotó és poszter nyomtatást biztosítanak, kompakt kialakításuknak köszönhetően pedig rendkívül helytakarékos megoldást jelentenek!

Az új, 6 színes nyomtatósorozatot olyan nagy terme­lékenységű modellek alkotják, amelyek kiemelkedő nyomtatási minőséget biztosítanak olyan nyomtatási feladatokra, ahol a sebesség és a költséghatékony­ság versenyelőnyt jelent a felhasználók számára. Az új modellek között 24 és 44 hüvelyk (60 és 110 cm) szélességű, szimpla valamint dupla, azaz két tekercs kezelésére alkalmas kivitellel készült nyomtatók mel­lett a nagy tintakapacitású nyomtatók is megtalálha­tóak. Az innovatív kialakítás kiemelkedő sokoldalúsá­got biztosít, az intelligens funkciók pedig egyszerűvé teszik a nyomtatók használatát mindenki számára. A nagy nyomtatási sebesség és az alacsony karbantar­tási igény pedig növeli a termelékenységüket.

Kompakt és stílusos kialakítás

A kis helyigényű, kompakt SureColor SC-P (6-színes) sorozat tagjai kényelmesen elférnek még ott is, ahol igazán kevés hely áll rendelkezésre. A sík oldallapok­nak köszönhetően bárhol elhelyezhetők, akár falak vagy szekrények mellett, illetve kisebb beugrókban is. A nyomtatók teljesen sík kialakítású felületén akár szín és nyomat-minőség ellenőrzési feladatokat is végezhe­tünk a termelékenység felgyorsítása érdekében. Wi-Fi csatlakoztathatóság gondoskodik arról, hogy a nyom­tatók bárhol működjenek.

Élénk színű nyomatok

A nyomtatók hatszínű UltraChrome Pro6 pigment­tintával dolgoznak. Megtalálható köztük az új szürke tinta is, amely amellett, hogy kiterjeszti a színtarto­mányt, ugyanolyan minőséget biztosít, mint ami a forgalomban lévő egyéb 8-színes nyomtatóknál meg­szokott. A PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej, a vál­tozó cseppmérettechnológia és a fúvóka-ellenőrzési megoldás együttesen élénk, rendkívül jó minőségű képeket eredményeznek.

Gyorsabb nyomtatás nagyobb precizitással

A 2,64 hüvelykes PrecisionCore MicroTFP nyomtató­fej segítségével gyorsan készíthetünk fotóminőségű nyomatokat, akár 18 m2 /óra sebességgel. A kétte­kercses változatok képesek egyszerre két különbö­ző nyomathordozó-típus vagy -méret betöltésére is, amelyek között egyszerűen történik a váltás. A vágott lapok, vastagabb, karton szerű médiák elölről is könnyedén betölthetőek.

Egyszerű üzemeltetés, felhasználóbarát kezelés

Az egyszerű használatra tervezett nyomtatók testre szabható 4,3 hüvelykes érintőképernyővel rendelkez­nek, amely elhelyezkedése révén könnyű hozzáférést biztosít a nyomtatók funkcióihoz. Mivel a kellékanya­gok szintén hozzáférhetők a nyomtató frontoldaláról, így a karbantartás is rendkívül egyszerű. Az automata betöltő mechanizmusnak köszönhetően a papírteker­csek behelyezése és kivétele is könnyedén megoldha­tó. A nyomtatók használatra készen kerülnek forga­lomba, és nem igényelnek összeszerelést.

Az Epson Cloud Solution PORT segítségével okoste­lefonról vagy táblagépről is ellenőrizhetjük a nyom­tatók állapotát a távolból, amikor csak szeretnénk. A Production Monitor használatával valós idejű jelen­tések révén elemezhetjük és felügyelhetjük a nyom­tatók teljesítőképességét, ezáltal is biztosítva a nagy fokú termelékenységet és a karbantartási problémák gyors megoldását.

Alacsony fenntartási költségek

A nyomtatófej védett a portól és a részecskéktől, így kevesebb a kopás, ami csökkenti a karbantartási költ­ségeket. A 6-színes tintakészlet használata szintén tovább csökkenti a költségeket, mivel kevesebb tinta fogyásával kell számolnunk a 8-színes modellekkel összehasonlítva, anélkül, hogy le kellene mondanunk a minőségről.

Az SC-P8500D és SC-P8500DL nyomtatók különösen jól teljesítenek a nagy formátumú, nagy sebességű és kiváló minőségű nyomtatást megkövetelő szolgál­tatók számára, illetve poszter-előállító műhelyekben. Az akár 44 hüvelyk szélességben dolgozó nyomtatók kompakt, rugalmas megoldást kínálnak, kategóriájuk legkisebb helyigényével.

lfpcenter.com

- Hirdetés -

Sign&Display