A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Neked mi jut eszedbe, ha információkihelyezésről van szó? – Van olyan megoldás, ami neked való!

Gyors, egyszerű és professzionális – ezek a kulcsszavak mindenkinek felkeltik az érdeklődését, pláne, ha információkihelyezésről van szó. Akár állandó vagy átmeneti megoldást keresnek a vállalkozások, minden esetben az egyik legfontosabb kérdés, hogy az információnak megfelelő és igényes kerete legyen.

A DURABLE erre az igényre fejlesztette ki a mára már óriási népszerűségnek örvendő DURAFRAME® információs kereteket, amelyek sokoldalú felhasznál­hatóságot és esztétikus látványt biztosítanak. Ezzel megelőzhetők a rögtönzött és korszerűtlen megoldá­sok által okozott hibák.

Akár egy irodáról vagy egy üzlethelyiség kirakatáról beszélünk az első benyomás hatással van ügyfeleink további viselkedésére és érzéseire. A professzionális és következetes megjelenés pozitívan befolyásolja a bizalmat, így információkihelyezés esetén sem érde­mes ezt a tényezőt figyelmen kívül hagyni. Erre jelent kiváló megoldást a DURAFRAME® keret!

KÜLÖNFÉLE FELÜLETEKEN IS ALKALMAZHATÓ

A legtöbben az olyan eszközöket szeretik, amelyek széles körben felhasználhatók és emellett egységes megjelenést biztosítanak. A DURAFRAME® keretek pontosan ezt az űrt töltik be, hiszen számos verziójuk érhető el, amelyek az üvegfelületektől a fémen ke­resztül egészen a textilig bárhol megállják a helyüket, ráadásul az eltávolítás után nem hagynak nyomot maguk után.

FELHELYEZÉS SZERSZÁMOK NÉLKÜL

Az egyszerű használat mindenki számára fontos, hiszen gyorsan és könnyen alkalmazható eszközökre van szükség a hatékony munkavégzéshez.

A DURAFRAME® néhány mozdulattal felhelyezhető a kívánt felületre, és még szerszám sem kell hozzá, rá­adásul a legtöbb felületről nyom nélkül eltávolítható. A kényes anyagokra pedig a speciális DURAFRAME® WALLPAPER kiszerelést ajánlja a DURABLE.

A VÁLTOZATOSSÁG GYÖNYÖRKÖDTET

A DURAFRAME® keretek nemcsak azért különlegesek, mert szinte minden felületen kompromisszumok nélkül használhatók, hanem a széles színskálának és a változatos méreteknek hála minden bizonnyal igazodni tudnak a felmerülő igényekhez.

STRAPABÍRÓ ÉS STÍLUSOS, EZ AZ ALUKERET

A pattintható alumíniumkeretek lehetővé teszik az információk színvonalas megjelenítését. Diszkrét dizájnjukkal sokoldalúan használhatók ajánlatokhoz, biztonsági és tájékozódási információkhoz és egyéb hirdetményekhez. Az ezüst színű alukeretbe helyezett információ például diszkrét, klasszikus hatást gyako­rol, ugyanakkor rendkívül dekoratív megoldás lehet számos területen, legyen szó nagy forgalmú közterüle­tekről, üzemekről, éttermekről, múzeumokról, orvosi rendelőkről és kiállításokról. Az UV-álló és tükröződés­mentes fólia biztosítja, hogy a keretben lévő informá­ció minden fényviszonynál könnyen olvasható legyen.

GYORS ÉS EGYSZERŰ KIHELYEZÉS, AMI BOLDOGGÁ TESZI A VÁLLALKOZÁSOKAT

Az ütésálló polisztirol hátlappal ellátott alukeretek gyorsan és egyszerűen összeszerelhetők. A padlóállvá­nyok homokkal tölthetők, hogy még stabilabbak legye­nek, és a kerek talapzatuk alján található gumigyűrűk megakadályozzák a padló megkarcolását. Az állványos alukereteket úgy alakították ki, hogy maximálisan alkal­mazkodjanak minden kialakult igényhez. A pattintható keret rögzítése után egy kézzel könnyedén átállítható álló helyzetből fekvőbe, majd vissza. A beépített gömb­csuklónak köszönhetően a keret olvasási szöge változ­tatható, ráadásul a krómozott padlóállvány magassága is könnyedén az igényekhez alakítható.

AZ ÁTMENETI KIHELYEZÉSEKRE IS MEGVAN A PRAKTIKUS MEGOLDÁS.

Ha rövidebb távlatokban gondolkoznak a vállalkozá­sok, de mindenképpen minőségi megoldást szeret­nének, akkor a dokumentumtartók remek opciót jelenthetnek. Kialakításuk révén a dokumentumtartók a DURABLE többi információs kereteihez hasonlóan gyors és egyszerű információcserét tesznek lehető­vé. Mindamellett az öntapadó csíkok és mágnesek könnyen eltávolíthatók, így a fóliák akár szelektíven is gyűjthetők, ha már nincs rájuk szükség.

durable.hu

- Hirdetés -

Sign&Display