A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Mutoh: Új XpertJet 1682WR festékszublimációs nyomtató

A Mutoh Europe bemutatta új 64” (162 cm) nyomatszélességű, kiváló minőségű, 8 festékcsatornás, piezoelektromos, drop-on-demand, tekercses festékszublimációs, tintasugaras nyomtatóját XpertJet 1682WR néven. A Japánban tervezett és gyártott modell a Mutoh díjnyertes ValueJet 1638WX festékszublimációs printerének utódja.

Az XpertJet 1682WR nyomtatót bármely típusú poliészter vagy poliészter alapú merev, illetve rugalmas nyomathordozóra történő transzfer nyomtatásra tervezték. Felhasználási területei közé tartoznak a boltbelsőkben használt textil displayek, személyre szabott lakberendezési dekorációs anyagok, egyedi ruházat, soft signage, sportruházat, egyedi promóciós termékek, ajándéktárgyak és még sok egyéb.

A nagy gyártási hatékonyságú XPJ-1682WR-t két aranyozott piezoelektromos nyomtatófejjel szerelték fel, amelyek gyönyörű nyomatok készítésére alkalmasak, 4, 6, 7 vagy 8 szín festékkiszerelésben. A nyomtatófejek 2.8 pl-től 33.9 pl méretű cseppek kilövellésére képesek.

Az ésszerűen tervezett XpertJet 1682WR számos termékfejlesztést tartalmaz, amelyek optimális nyomatminőséget és kiváló felhasználói élményt eredményeznek. Az újonnan kifejlesztett, több fokozatú leszorító tekercsrendszer javítja a nyomathordozó stabilitását számos különféle szublimációs papír esetében. A tekercsek könnyen felhelyezhetők az új tekercselőrendszer segítségével. A folyamatos nyomtatás szintén lehetséges a különféle motorizált felvevőrendszerekkel, amelyek akár 30, 40 vagy 100 kg tömegű, illetve 150-től egészen 250 mm szélességű tekercsek kezelésére alkalmasak.

Az XPJ-1682WR szintén tartalmazza a Mutoh új “média nyomon követő” technológiáját, amivel az operátor vonalkódot nyomtathat az épp használatban lévő alapanyagtekercsre, mielőtt azt eltávolítanák a nyomtatóból. Amikor aztán ismét betölti ugyanazt az alapanyagtekercset a nyomtatóba, az XPJ-1682WR beolvassa a vonalkódot, és automatikusan felismeri, mennyi anyag maradt a tekercsen.

Az XpertJet 1682WR kiválóan alkalmas startup és nagyobb vállalkozások számára egyaránt.

www.mutoh.eu

Bévárdi Szilárd, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display