A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Mit, Miért és Hogyan?!

Mit, miért és hogyan? Mit is jelent egy mutatós, szép kivitelű csomagolás? A védelmi funkció mellet, a termék jobban eladhatóvá válik általa, hisz arcot ad a terméknek. Egy jól megtervezett grafika felhívja a termékre a figyelmet, így egy mutatós csomagolás közvetítő szerepet lát el a vevő és az áru között.

Mára, sok nyomdaipari cég döntött úgy, hogy kiegészíti tevékenységi körét a csomagoló anyag gyártással. Ehhez pedig szüksége van speciális gép­parkra. A Keményfém Kft. amilyen gyorsan csak lehetett igyekezett reagálni a megváltozott piaci igényekre, éppen ezért úgy döntött kereskedelmi profilját kiegészíti csomagoló anyagokat gyártó kis és nagy berendezésekkel. Vevőinknek kíná­lunk hullámkarton dobozok rekesztékeit különbö­ző fülkiképzéssel elkészítő majd azokat a megfelelő már kész hullámkarton dobozba helyező gépeket.

A termék palettát erősítve forgalmazunk külön­böző kaliberű és méretű stancoló berendezéseket (igény esetén felszerelhető fémfóliázó egységgel). A doboz ragasztó hajtogató gépeink különböző pálya szélességben állnak vevőink rendelkezé­sére. Ezen gépek speciális ellenőrző funkcióval vannak ellátva, illetve felületkezelt nyomatok esetén a ragasztást elősegítő plazma egység hasz­nálatával, valamint gyógyszeripari cégek részé­ről felmerülő Braille írás elkészítésére alkalmas egységgel.

Fenti feltételeket garantálja a 30 éves múltra visszatekintő Lengyel partnerünk a Versor En­gineering cég. Gépeik alkalmasak doboz, illetve hullámkarton feldolgozására különböző pálya­szélességgel és felszereltséggel. Sokoldalúságu­kat jellemzi a többféle ragasztási mód hideg vagy meleg ragasztó használhatósága melyet 1,2,3,4,6 ponton tud elhelyezni precíz állandósággal. Nem elhanyagolható szempont az extra kiegészítők fel­szerelhetősége, a termékkiigazító rendszer, vagy a Braille egység, a Packmatic (termék felállító, a termék hatékony elszedéséhez) és nem utolsó sorban az ellenőrző (vonalkód, nyomat, ragasztó) és kidobó egység. Fontos szempont a megbízható szervíz, segítségnyújtás kérése esetén a Kemény­fém Kft., valamint a Versor cég szakemberei ru­galmasan és gyorsan elérhetőek.

kemenyfem.hu

- Hirdetés -

Sign&Display