A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Minőség és sebesség találkozása: A Roland DG bemutatja az új VersaOBJECT MO-240 UV asztali síkágyas nyomtatót és a PrintAutoMate felhőalapú szoftvert

A Roland DG, a széles formátumú tintasugaras nyomtatók és nyomtató/vágógépek vezető gyártója a nyomtatási innováció határait két új innovatív termékkel – a VersaOBJECT MO-240 készülékkel és a PrintAutoMate szoftverrel – folytatja, amelyek célja a hibamentes nyomtatási folyamatok és a nagyobb termelékenység biztosítása az UV nyomtatásban.

VersaOBJECT MO-240

A Roland DG büszkén mutatja be az MO-240-et, a VersaOBJECT sorozat legújabb tagját, amelyet arra terveztek, hogy példa nélküli termelékenységgel növelje a háromdimenziós tárgyakra történő közvetlen nyomtatást. Tony Miller, a Roland DG globális értékesítési és marketing részlegének elnöke kiemelte az új fejlesztéseket, és kijelentette: Az MO-240 a Roland DG legújabb asztali UV síkágyas nyomtatója, amely gyönyörű, nagy felbontású kimenetet és nagyobb termelékenységet kínál az innovatív technológiák révén.

„VersaOBJECT sorozatunk nagy felbontású és gyönyörű nyomtatása megfelel a kisszériás, nagy keverékű előállítás igényeinek a gyártásban és szolgáltatásokban. Az elmúlt években az olyan új szolgáltatások, mint a testreszabás és a személyre szabás, különféle területeken felkeltették a figyelmet a változatossá és egyedivé váló fogyasztói igények miatt, az MO-240 fejlett termelékenységével magas szintű versenyképességet biztosít az ügyfelek számára ezekben a vállalkozásokban. Folytatjuk a fejlesztést, és vonzó megoldásokat kínálunk ügyfeleink kreativitásához és vállalkozásuk bővítéséhez.”

A MO-240 eléri a 2,07 m2/h termelékenységet normál üzemmódban az újonnan fejlesztett, lépcsőzetes elrendezésű nagy nyomtatófejekkel, erős UV-LED lámpával és a legmodernebb pontvezérlési technológiával az optimalizált nagy sebességű kimenethez. Az egyidejű fehér nyomtatás termelékenysége megduplázódott az előző modellekhez képest, ami rövidebb száradási időt biztosít a bonyolult részletek, a finom szöveg és egyenletes átmenetek pontos reprodukálásához.

A Roland DG EUV5 festékek használatával, beleértve a narancs, piros, fehér és lakk festékeket a CMYK színek mellett, a színskála körülbelül 20%-kal bővült a CMYK nyomtatáshoz képest, ami kiváló színreprodukciót és pontosságot eredményez. A lakkfesték prémium fényes vagy matt felületeket és valósághű textúrákat gyárt, akár 3D dombornyomott hatásokat is. Ezenkívül az MO-240 az EUV5 festékek alkalmazásával sokféle anyagot képes kezelni, lágytól a keményig, beleértve a műanyagot, papírt, bőrt, fát, sőt még az üveget és fémet is alapozó festék használatával.

A nyomtató nyomtatási területe 610 mm x 458 mm (24″x18″), és akár 204 mm (8″) vastag háromdimenziós tárgyakat is befogad. Ezenkívül az opcionális forgató tengelyes egységgel 10 mm (0,39″) és 121 mm (4,76″) közötti átmérőjű hengeres tárgyak, például palackok is nyomtathatók.

A MO-240 egy 7 hüvelykes, színes érintőpanellel rendelkezik az intuitív kezeléshez, automatikus tisztítási funkcióval a nyomtatási minőség fenntartásához, és a VersaWorks 6 professzionális RIP szoftverrel a különböző fájlformátumok precíz és nagy sebességű feldolgozásához.

PrintAutoMate

Ezzel egyidejűleg a Roland DG bevezette a PrintAutoMate felhőalapú szoftvert is, amelynek célja a kimeneti műveletek szabványosítása és a nyomtatási munkafolyamatok korszerűsítése a különböző adatokkal, médiákkal és termékekkel foglalkozó vállalkozások számára. Tony Miller hozzáteszi: A PrintAutoMate egy eszköz a személyre szabási szolgáltatásokat kínáló vállalkozások számára, különösen az e-kereskedelemben, a komplex nyomtatási feladatok automatizálásával és a munka hatékonyságának jelentős növelésével.”

A PrintAutoMate automatikusan átalakítja a nyomtatási adatokat előre regisztrált rögzített elrendezési adatokká, kijelöli a nyomtatási feladatokat a kezelőknek, és zökkenőmentesen integrálódik a VersaWorks 6 RIP szoftverbe, jelentősen javítva a hatékonyságot és minimalizálva a gyártási folyamatok hibáit.

Roland DG Connect Prémium csomagján keresztül elérhető PrintAutoMate 90 napos ingyenes próba kampányt kínál, meghívva a Roland DG tintasugaras nyomtató felhasználókat, hogy tapasztalják meg a megnövelt munkafolyamat-hatékonyság és hibamentes nyomtatási műveletek előnyeit.

További indormációért keresse fel a rolanddg.eu webhelyet

- Hirdetés -

Sign&Display