A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Minőség és rugalmas hozzáállás

A Liyu Printer nem is standot épített az idei FESPA-n – megadott helyét a kínai gyártó inkább arra használta ki, hogy minden nyomtatóját bemutassa. Volt is mit, hiszen az általuk kínált választék már most is nagy – és folyamatosan bővül! A márka magyar forgalmazója örömmel kalauzolt végig standjukon.

A Liyu egy elképesztő iramban fejlődő, feltörekvő márka, amely egyúttal a vásárlói igényeket meghallgatva, azok figyelembe vételével, rugalmasan fejleszti nyomtatóit. Minőségi ipari nyomtatókat gyártanak, nagyformátumú nyomtatáshoz, a minőségre garanciát jelent, hogy nyomtatóikba Konica Minolta, Ricoh, Kyocera és Panasonic nyomtatófejeket építenek az adott alkalmazáshoz illően.

UV táblanyomtatók – Csak a fantázia szab határt!

LIYU KR UV Táblanyomtató

Ezzel a nyomtatóval akár 100 mm vastag felületeket nyomtathatunk 2880 dpi-s nyomtatási minőségben. Az elkészült, akár többrétegű nyomatok karcállók. A nyomdagéppel nyomtathatunk fehér színt, illetve lakkréteget egyaránt. A felhasználási köre igen sokrétű, hiszen nyomtathatunk üveg felületre – előkezelés nélkül, vagy akár textil, PVC, bőr, fa, bútorlap, hullámkarton, hablemez anyagokra. A Liyu KR UV táblanyomtató így remekül használható ofszet, digitális nyomdák számára, csomagolóanyag és bútorgyártó cégeknek, természetesen sign and display gyártóknak, illetve számos egyéb ipari gyártó számára.
A LIYU KR UV táblanyomtató két különböző típusban érhető el. A 2512es nyomtatási felülete 2500 mm × 1250 mm, a 3020-as modell asztalmérete pedig 3000 mm × 2000 mm.
A Liyu Printernek már létezik youtube csatornája, így a videómegosztó oldalon elég beírni a keresőbe a márkanevet, és minden készüléküket megtekinthetjük működés közben!

LIYU KRJ UV LED Táblanyomtató

Ezzel a nyomtatóval éppúgy 100 mm maximális vastagságú alapanyagokra nyomtathatunk, mint a KR UV géppel, sőt, még az asztalméreteik is egyeznek, hiszen a KRJ UV LED is 2500 mm × 1250 mm, illetve 3000 mm × 2000 mm asztalmérettel érhető el.
Fontos különbség, hogy ennek a nyomtatónak UV LED szárítórendszere van, amely olyan további előnyöket biztosít felhasználói számára, mint az eddiginél még környezetkímélőbb és energiatakarékosabb működtetés.
A márka standján megtekinthető volt a LIYU PZR UV LED tekercses nyomtató. Ez a nagysebességű tekercsnyomtató környezetbarát, gyors és magas minőségű nyomtatást kínál, garantált, minimum 2 év UV-állósággal, az eco solvent nyomtatókkal megegyező nyomtatási költségek mellett. Megismerkedhettünk még a LIYU FH direkt szublimációs nyomtatójával, amely modern külső megjelenése mellett 24 órás folyamatos termelésre kialakított, ipari minőségű nyomtató, mindezt 0,50 Euró alatti nyomtatási költséggel, 100 m2/órás nyomtatási sebességgel, maximálisan 320 cm széles tekercses alapanyagokra. A standon jelen volt még a LIYU PCT PLATINUM szuper gyors Ecosolvent nyomtatója (290 m2/óra maximális nyomtatási sebességgel), illetve a LIYU PZR SPEED Solvent nyomtatója, amely szagtalan oldószeres nyomtatást kínál, hihetetlenül alacsony nyomtatási költség mellett.

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display