A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Minden eddiginél jobb járműfóliázási megoldással állt elő a 3M

A piac valószínűleg legjobb járműfóliázási megoldását sikerült piacra dobni: a könnyebb felhelyezés és a tartósság jegyében kombinálták a cég Print Wrap Film IJ280 és Gloss Wrap Overlaminate 8428G termékét. A fóliázás folyamata ezzel kivételesen egyszerűvé, pontossá és gyorssá vált, illetve kevesebb lett az utómunkára szánt idő is – a kereskedelmi járművek dekorálásával foglalkozó vállalkozások legnagyobb örömére.

„A 3M-nél elhivatottan keressük az esztétikus, minél innovatívabb és egyedülállóbb grafikai megoldásokat, amelyekkel könnyű dolgozni, és más szempontból is megfelelnek az iparág elvárásainak”, fogalmazta meg a cég küldetését a Digital Print Films portfólióvezetője. Scott Wheaton hozzáfűzte: „Az új 3M Print Wrap Film IJ280 nemcsak jobb minőséget, tartósságot és kényelmet jelent, hanem csökkenti a költségeket, hiszen a használatuk esetén csak minimális rádolgozásra van szükség.”

- Hirdetés -

A 3M Print Wrap Film IJ280​ és a 3M Gloss Wrap Overlaminate 8428G együttes alkalmazása rendkívül jól teljesített a gyártó tesztjein. Az Avery Dennison és az Arlon hasonló termékeivel összehasonlítva húsz százalékkal gyorsabb a felhelyezésük, és feleannyi visszaemelést, majd igazítást igényelnek, sőt, alacsonyabb hőfokon is lehet velük dolgozni. A ragasztó azonnal tapad, viszont könnyen újrapozícionálható a felületen, és a későbbi eltávolítása is minden eddiginél tisztább folyamatot ígér. Az anyagokra kiváló minőségben lehet nyomtatni, a tartósságot pedig globális 3M MSC garanciával szavatolja a cég.

Gábor János, Sign&Display

Forrás és fotó: Image Magazine

- Hirdetés -

Sign&Display