A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

„Minden, ami print” – Nyomtasd ki a világod!

A Sign&Display magazin szervezésében megvalósuló SignExpo az ipar legfontosabb trendjeit, leginnovatívabb gépeit mutatja be minden második évben. A sign, azon belül is az LFP (nagy formátumú nyomtatás) és a 3D nyomtatás tematikájában működő cégek, tervezők összefogásában megvalósuló belső dekorációs tér, mely a kiállítás keretein belül a textil- és lakberendezési szektor, valamint a divatipar piaci trendjeire és lehetőségeire összpontosít.

A járvány miatt kialakult új vásárlói magatartás, a környezettudatosság és a fenntarthatóság szempontja egyre fontosabbá vált a belső tereinkben és az öltözködésünkben is.

A fogyasztók egyre inkább természetes anyagokra vágynak; tanúsított termékeket és eljárásokat akarnak, ezért hajlandóak akár 70%-kal nagyobb értéket fektetni nyomtatott termékekbe, ha azt egyedi igényeikre szabják.

A divatipar termékei, a tervezői darabok iránti kereslet az elmúlt években ugrásszerűen nőtt.

„Éppen ezért olyan tér létrehozásán dolgoztunk, amely a SignExpo keretein belül mutatja be a textil-és lakberendezési szektor tervezőinek, hogy a digitális technológia alkalmazásával, milyen lehetőségek kínálkoznak vevői igényeik kielégítésére.

A SignExpo és PPDexpo leginkább a gépekről és a velük elérhető technológiákról és alkalmazásokról szólnak, azonban a produktumok gyakran háttérbe szorulnak. A „Minden, ami print” bemutató tér kiterjesztett standként működik.

Egyszerű élettereken keresztül – mint nappali, hálószoba, kültér és tárgyaló – mutatjuk be ezeket a produktumokat, a kiállításon megjelenő vállalkozások által gyártott termékekkel.– mondja Czakó Miklós, a SignExpo egyik szervezője.

- Hirdetés -

A bemutatót számos olyan neves gyártó támogatta produkciókkal, mint az Eurojet, a Dél-Kon-Tex Dress, a Kvint-R, a Dessin Design, az Akvawall, a Halq és a Digitmaster.

Találkozz velük is a SignExpo és PPDexpo kiállításon 2022. május 24-26. között (BOK Csarnok – Budapest, Dózsa György út 1.)!

Regisztrált látogatóinknak a kiállításon való részvétel ingyenes.

REGISZTRÁCIÓ

 

- Hirdetés -

Sign&Display