A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Mimaki UV-LED tábla- és tárgynyomtatók

Remek ajánlatok a Nyomdakertől!

A Mimaki élen jár az UV-LED nyomtatók fejlesztésében, a legsikeresebbek a JFX és UJF sorozatok. A cikk apropóját az adja, hogy a Nyomdakernél most minden korábbinál kedvezőbb áron érhetők el egyes típusok.

Az UV nyomtatók iránti kereslet az utóbbi években rendkívüli mértékben nőtt. A technológia iránti érdek­lődés elsősorban annak köszönhető, hogy ezekkel a gépekkel szinte bármilyen sík felületre közvetlenül lehet nyomtatni, és az elkészült nyomatok azonnal szárazak, készek a további feldolgozásra.

A NAGY KEDVENC

A JFX200-2513 a maga 2500 × 1300 mm-es vákuumasz­talával már látványként is nagyon meggyőző. Ráadá­sul gyors, akár 25 négyzetmétert is tud nyomtatni. A nyomtatás minősége kiváló, amit olyan fejlesztések támogatnak, mint a MAPS (Mimaki advanced pass sys­tem), amely csökkenti a csíkozást a nyomatokon.

A gép fehér festékkel is üzemel, ezzel válik alkalmassá az átlátszó (akril, üveg, polikarbonát stb.), fekete vagy színes táblák nyomtatására. A CMYK és fehér festékek mellett a JFX200 színtelen lakkal is nyomtat.

SZÉLES KÖRŰ ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK

A JFX200-as, ahogyan a síkágyas UV nyomtatók, szinte bármire képes nyomtatni, ami elfér a vákuumaszta­lon, nem vastagabb 5 cm-nél, és sík felületű. Egyaránt képes nyomtatni a legtöbb műanyagra, fémre, fára, üvegre, de akár kerámia burkolólapokra is. A nyoma­tok azonnal szárazak, ami a reklámdekorációs piacon többszörös előnyt jelent. Egyrészt nem kell várni a to­vábbi feldolgozás előtt a száradásra, másrészt a táblák közvetlenül nyomtathatók, így megspórolható a kasí­rozás, a laminálás anyagköltsége és ideje is. A reklám­dekorációs célú felhasználáson túl a belsőépítészeti (üvegdekorációk, konyhafalak) és a bútoripari gyártás­ban is hasznosítható.

A Mimaki JFX200-2513 akciós ára most 54.800 helyett csak 44.800 EUR.

A NAGY KICSI TÁRGYNYOMTATÓ

A Mimaki UJF gépcsaládja képviseli a japán gyár­tó palettáján az asztali tárgynyomtatókat. Az UJF-6042 MkII az UJF so­rozat új kiadása. 600×420 mm-es nyomtatási felület­tel rendelkezik, a nyomtatni kívánt munkadarabok akár 150 mm magasak is lehetnek. A CMYK színek mellett fe­hér festékkel, színtelen lakkal, light színekkel, de akár primerrel is telepíthetőek.

Promóciós cikkek, tollak, kulcstartók, kis formátumú táblák és értékesítési pontok, telefontokok és elekt­ronikai eszközök burkolatai, műszerek számlapjai, kezelőfelületei, írószerek, palackok, USB-meghajtók, egyedi alkatrészek, dobozok és csomagolások és sok minden más nyomtatására alkalmas.

Az UJF-6042 MkII akciós ára most 34.800 helyett csak 24.800 EUR.

nyomdaker.hu

- Hirdetés -

Sign&Display