A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Mimaki – új lépés a textil nyomtatásban

A Mimaki TS55-1800 néven bemutatta forradalmian új digitális, hőtranszferes szublimációs nyomtatóját, amely felsőkategóriás gyártási megoldásokat kínál a belépő és közepes szintű piaci szereplők számára.

E funkciók között található a nagysebességű, egy passzos nyomtatás, nagy felbontásban és magas festéksűrűséggel, felügyelet nélküli nyomtatást az új Mini Jumbo Roll-al és a Mimaki Fúvóka ellenőrző és javító rendszerével a folyamatos működés érdekében.
A TS55-1800 480×600 dpi felbontású nyomatokat készít, magas festéksűrűséggel, egypasszos nyomtatásban, 140 m2/órás nyomtatási sebességgel. Emellett a MAPS4, azaz a Mimaki Advenced Pass System használatával képes kétpasszos nyomtatásra a banding teljes mértékű elkerülésével. Mindezeket alacsony működési költségek mellett, kiemelkedően magas produktivitással és megbízhatósággal.
Az egyik legfontosabb funkciója az opcionálisan beépíthető Mini Jumbo Roll tekercs egység használata, amely 2.500 lineáris méternyi hőtranszferes papír folyamatos adagolására képes.

- Hirdetés -

Sign&Display