A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Mimaki textilnyomtatási megoldások a Nyomdakertől

A Mimaki magyarországi forgalmazója szeptemberben jelen­tette be, hogy bővíti szublimációs textilnyomtatási kínálatát és direkt textilnyomtatási megoldást is kínál.

Folyamatosan erősödik a textil hordozójú displayek szerepe a ki­állítási-és POS dekorációk terén és új lehetőségek nyíltak a sportruházat-gyártás és a lakberendezési piac felé is. A növekvő kereslet arra ösztönözte a Mimaki magyarországi forgalmazóját, hogy bővítse a digitális textilnyomta­tási piacra szóló kínálatát, mostantól olyan gépeket is kínál, amelyek eddig nem szerepeltek a választékban.

Új szublimációs gépek

A szublimációs festékrendszerrel is telepíthető, oldószeres nyomta­tók mellé érkező gépek kifejezet­ten a szublimációs transzfernyom­tatási módszerre lettek kifejlesztve, nagyobb nyomtatási szélességgel (190 cm) bírnak, nagy kapacitású festékrendszerekkel telepíthetők gyorsak, rendkívül termelékenyek. Tökéletesen megfelelnek a textilek­kel foglalkozó felhasználók várako­zásainak.

TS55-1800

A szublimációs gépcsalád legerő­sebb tagja, a TS55-1800. Ez a ki­emelkedő produktivitású nyomtató mini jumbo roll opcióval és színen­ként 10 literes festékrendszerrel is telepíthető, így akár kilométereket is nyomtathat a folyamat megszakí­tása nélkül.

TS34-1800A

A TS34-1800A egy izgalmas új tag­ja a Mimaki Textile and Apparel ter­mékcsaládjának, amelyet kifejezet­ten a nagy sebességű szublimációs nyomtatásra fejlesztettek ki. Eltol­tan elhelyezkedő két nyomtatófejjel nyomtat, opcionálisan 2 literes fes­tékrendszerrel is telepíthető. Nor­mál, 4 szín módban 32 m2 termelésre képes óránként 540 x 720 dpi fel­bontás mellett.

TS300P-1800

A TS300P-1800-ba új fejlesztéseket építettek, amelyekkel csökkenthető a transzferpapír gyűrődése és a fej­jel való találkozása. A fejlett anyag­feszítő megoldásnak és a magas fejállásnak köszönhetően probléma­mentesen nyomtathatók még a leg­vékonyabb, legolcsóbb papírok is.

TX300P-1800

Egy nyomtató, két festékrendszer­rel. Ez a gép a különböző anyagokra való nyomtatást azzal teszi lehetővé, hogy szublimációs és pigment fes­tékkel is működik egyidejűleg. Azok számára ajánljuk, akik több anyagtí­pussal dolgoznának, helytakarékos megoldást keresnek – mindezt belé­pő árszinten!

Nyomtatható textilválaszték

A Nyomdaker nyomtatható anyagai között számos oldószeres, UV vagy szublimációs technológiával nyom­tatható textil szerepel. A széles po­liészter és egyéb textilválaszték mellett szublimációs nyomtatásra fejlesztett szőnyeget is kínálnak.

Komplex megoldás

A Nyomdakernél szinte mindent egy helyen megtalálnak a digitális nyomta­tással, reklámdekorációval foglalkozó vállalkozások, hiszen a Mimaki magyar­országi forgalmazója nem egyszerű­en gépeket, nyomathordozó-és kellék­anyagokat értékesít, hanem egy kézből kínál komplex megoldást partnereinek.

Széles, minden nyomtatási területre ki­terjedő nyomathordozó választékát kedvezményes áron biztosítja a Mimaki felhasználó partnerek részére, alkalma­zási tanácsokkal és kiemelkedő színvo­nalú, rugalmas szervizszolgáltatással segíti ügyfeleinek hatékony termelését.

- Hirdetés -

Sign&Display