A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Mimaki nyílt nap a Nyomdakernél

Nos, ilyenre ezidáig még tényleg nem volt példa: ugyanis néhány Mimaki nyomtató, illetve nyomtató-vágógép ára a Nyomdaker­nél most rendkívüli kedvezménnyel érhető el. Ennek apropóján szervezett tavaszi nyílt napot a márka kizárólagos hazai forgal­mazója. Az érdeklődés egy ilyen remek hívószó hallatán termé­szetesen nem maradhatott el.

160 cm-es nyomtatók és nyomta­tó-vágógépek 10.000 EUR alatti árakon!

Ez volt a Nyomdaker üzenete meglé­vő és leendő partnereik felé, amellyel február 13-ra bemutatótermükbe in­vitálták az érdeklődőket. „Ismétlés a tudás atyja” – szól a közhelyes mon­dás, ami most is érvényes, ugyanis az akció még március 20-ig érvényes.

Az akcióban szereplő gépek tehát:

Mimaki JV150-160 – 160 cm-es oldó­szeres nyomtató

Megfizethető, nagy teljesítményű nyomtató, 160 cm-es szélességben. A JV150 sorozat nyomtató nagy tel­jesítményt, kreativitást és sokolda­lúságot kínál felhasználói számára a narancs és light fekete színekkel – mindezt költséghatékony csomag­ban a sign és display gyártók, illetve digitális nyomdák számára.

A Mimaki JV150 sorozat jellemzői:

 • Gyors nyomtatás, akár 56.2 m2 óránként
 • Magas minőségű nyomatok, akár 1440 dpi felbontás
 • Maximális nyomtatási szélesség­ben: 1610 mm
 • Alacsony működési költségek
 • Felhasználható festékek:

o Solvent
∙ SS21 (C, M, Y, K, Lc, Lm, Lk, Or)
∙ ES3 (C, M, Y, K)
∙ BS3 (C, M, Y, K)

o Vízbázisú szublimációs festék:
∙ Sb53 (Bl, M, Y, K, DK, Lb, Lm)

 • Fúvóka ellenőrző és helyreállító funkciók (NCU, NRS) a folyamatos termelés érdekében
 • Megszakítás nélküli tintaellátó rendszer (UISS)
 • MBIS III 2 literes utántöltő rendszer telepíthető
 • 3 lépcsős intelligens szárítás

Mimaki CJV150-160 – 160 cm-es nagyteljesítményű nyomtató-vágógép

Belépő szintű eco-solvent integrált nyomtató/vágó gép, amely kiemel­kedő teljesítményt, sokoldalúságot, és nagy színválasztékot kínál. Olyan vibráló színekkel, mint az ezüst, na­rancs, és light fekete – ez a gép költ­séghatékony megoldás a sign készí­tők, display gyártók és kis nyomdák számára.

A Mimaki CJV150 sorozat jellemzői:

 • Gyors nyomtatás, akár 56.2 m2 óránként
 • Magas minőségű nyomatok, akár 1440 dpi felbontás
 • Maximális nyomtatási szélesség­ben: 1610 mm
 • Alacsony működési költségek
 • Fúvóka ellenőrző és helyreállító funkciók (NCU, NRS) a folyamatos termelés érdekében
 • Megszakítás nélküli tintaellátó rendszer (UISS)
 • MBIS III 2 literes utántöltő rendszer telepíthető
 • Számos különféle festék szett, beleértve: 10 színes opció (SS21 festékkel) – ezüst, narancs, light black és fehér színekkel
 • 3 lépcsős intelligens szárítás

A CJV150-160 nyomtató-vágógéppel könnyedén gyárthatunk fémes hatású matricákat, címkéket, signokat, járműgrafikákat, bannereket, posztereket, PoS anyagokat, backlit és kiállítási dekorációs anyagokat, vászon nyomatokat és még sok minden mást is.

Remek nyomatok éjjel és nappal! Mimaki UCJV300-160 – 160 cm-es UV nyomtató-vágógép

A négy layeres nyomtatás – például színes, fekete, fehér és újra színes nyomat nyomtatása megvalósítható az UCJV300-160-as modellel. Ez a megoldás olyan nyomtatási lehetőségeket kínál, amelyek által layeres, különböző fényforrások hatására átalakuló backlit nyomatokat készíthetünk. E lehetőség által a nyomdák valami különlegeset – egy olyan grafikát kínálhatnak megrendelőiknek, amely különféle képet, vagy színsémákat láttat, mindezt függően a grafikát megvilágító fényforrástól. Ezen egyedi lehetőség által a grafikai tervezők és a nyomdák kiemelkedő hatású, prémium nyomatokat készíthetnek, magas profi t mellett mindezt alacsony üzemeltetési költségekkel, és rövidebb gyártási időkkel.

A Mimaki UCJV300-160 nyomtató 1610 mm maximális nyomtatási szélességével az alábbi előnyöket kínálja:

1. A sign gyártás jövője a 4 layeres nyomtatás által
2. Az UV technológia előnyei: a nyomatok azonnal feldolgozhatók, az alapanyagok széles köre megmunkálható
3. Új fejlesztésű, környezetbarát UV festékek (LUS-170, LUS-175)
4. Flexibilis UV festék (LUS-200)
5. Termelékeny vágási funkciók
6. Frissített RIP szoftver (RasterLink6Plus)

Mimaki CJV és JV300 Plus sorozat – nyomtatók és nyomtató vágók

A Mimaki Europe tavaly szeptemberben a mutatta be új nyomtató-vágógépeit ’Plus’ néven. A Mimaki meghatározó technológiáinak hagyományán alapuló, három modellből álló Plus sorozat egyik tagja –a JV300 Plus oldószeres nyomtató – az elődeihez képest kiemelkedő mértékben növeli termelékenységét, mindezt kiváló nyomtatási minőség mellett, még gyorsabb nyomtatási sebességeknél is.

A Mimaki Plus sorozat legfontosabb előnyei:

 • 15%-al alacsonyabb festékköltség
  • ID Cut vágási funkció minimális emberi beavatkozás igényével, idő és anyagveszteség nélkül
  • Ethernet kapcsolódási lehetőség
  • Továbbfejlesztett betöltő egység, amely akár 45 kg-os tekercsek kezelésére is képes
  • MAPS4 rendszer a csíkozás elkerülése érdekében
  • Továbbfejlesztett anyagbetöltési pontosság

A JV300-160 Plus nyomtatóhoz most a Mimaki és kizárólagos hazai forgalmazója a Nyomdaker egyedülállóan 3 éves garanciát kínál, amennyiben az adott gép 2020. március 31-ig telepítésre kerül!

A nyílt napon Lehotkai Bence a Nyomdaker Kft. Mimaki digitális nyomtatókért és vágógépekért felelős üzletágvezetője elmondta: „Fontos kiemelni, hogy ilyen mértékű, több ezer eurós kedvezmény ezidáig a Mimakinál még nem volt ezekre a géptípusokra, ezért is éreztük fontosnak, hogy egy nyílt nap keretében tudjunk beszélgetni meglévő és leendő ügyfeleinkkel. Az akcióban szereplő gépek tényleg hatékony termelőeszközei lehetnek sign gyártóknak és nyomdáknak egyaránt – mindezt a már megszokott, kiváló Mimaki nyomatminőséggel. Az árkedvezmény mellett a JV300-160 Plus nyomtatóhoz 3 év garanciát is kínálunk. Ráadásul az árakciók, illetve a meghosszabbított garancia nem csupán nyílt napunk keretében érhető el, de mindazon vásárlóink számára, akik március végéig vásárolnak a most bemutatott gépekből!” Sign

- Hirdetés -

Sign&Display