A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Mimaki – Innovációk a FESPA 2021 kiállításon

A Mimaki Europe vállalata a digitális nyomtatás technológiáinak széles portfólióját mutatja be a FESPA Global Print Expo 2021 kiállításon. A COVID-19 világjárvány óta ez az első személyes FESPA rendezvény, amit a rendező ki is használ, és bemutatja a korábban már bejelentett újdonságait. A Mimaki Europe számára hazai pályán megrendezett eseményen a látogatók exkluzív lehetőséget kapnak arra is, hogy meglátogassák központjukat, és bejárják a holland gyártó teljes 3D, illetve textilportfólióját szakértőik egyéni bemutatóival.

Az igazi nyomtatási élmény visszatért, a Mimaki elkötelezett amellett, hogy újra összehozza a nyomdászközösséget a lehetőségekhez mérten, a COVID-19 elleni védekezés érdekében hozott döntés betartásával. A standjuknál az érdeklődők elmerülhetnek a Mimaki legújabb technológiáinak termékportfóliójában – megtekinthetik például az olyan vadonatúj kiadásokat is, mint a nagy formátumú UV síknyomtató, a JFX600-2513, a nagy sebességű, kiváló minőségű UJF sorozathoz tartozó nyomtatók és a színes asztali 3D nyomtató, a 3DUJ-2207.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy idén személyesen is találkozhatunk a FESPA rendezvényén az ügyfeleinkkel. Amellett, hogy a standunkon bemutatjuk a legmodernebb technológiáinkat, inspiráló vásárlói történeteket hallgathatunk, rengeteg friss hírt és izgalmat oszthatunk meg egymással egy biztonságos, COVID-19 kompatibilis eseményen. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a látogatók védett körülmények között élvezhessék a rendezvényt, például online tartalmakat integráltunk a felesleges zsúfoltság és a fizikai érintkezés elkerülése érdekében. A FESPA 2021 komoly lehetőséget kínál arra, hogy az iparág összefogjon, és új technológiákkal és alkalmazásokkal élénkítse az üzleti életet. Nagy megpróbáltatás volt számunkra, hogy az általunk olyannyira kedvelt iparág szereplői ilyen hosszú ideig távol maradtak egymástól, a FESPA éppen ezért óriási élményt biztosít a nyomdaipar számára, amit személyesen élvezhetünk. Ennek megfelelően a mi témánk az élménynyomtatás lesz a kiállításon” – magyarázza Danna Drion, a Mimaki Europe marketingigazgatója.

A Mimaki standja rengeteg úttörő technológiai újdonságot fog tartalmazni. A JFX600-2513 LED-UV nagy formátumú síkágyas tintasugaras nyomtató, amelyet a technológia nagyágyújaként mutatnak be a kiállításon. A nagy sebességre és nagy termelékenységre tervezett új modell a nyomdáknak szélesebb körű alkalmazásokat kínál a tintatípusok bő választékával és a nagyobb rugalmasságnak köszönhetően.

A közelmúltban bemutatott UJF-7151 plusII és az UJF-MkII Ex sorozat szintén szerepel a Mimaki a standján. A zökkenőmentes és megbízható gyártáshoz tervezett UJF-7151 plusII lehetővé teszi a gyorsabb, akár 190 százalékos nyomtatási sebességet az előző, UJF-7151 plus modellhez képest. A berendezés kiváló minőséggel dolgozik, és ideális a nehézebb anyagok, például fa, fém és üveg pontos ipari nyomtatásához.

A Mimaki változatos portfóliójából egy újabb termékükről is lehull a lepel, a 3DUJ-2207 szintén bemutatkozik a FESPA kiállításon. Ezt a könnyen méretezhető, asztali 3D megoldást úgy tervezték, hogy megnyitja a színes 3D nyomtatás ajtaját azok előtt, akik korábban úgy érezték, hogy ezen iparág előnyei elérhetetlenek számukra.

A látogatók minden bizonnyal élvezni fogják a lehetőséget, hogy végre láthatják a Mimaki híres 100-as sorozatát működés közben. Ezeket a nyomtatókat a világjárvány csúcspontján, költséghatékony, üzletfejlesztő megoldásként indították el, és úgy tervezték, hogy megfeleljenek a jelenlegi gazdasági kihívásoknak, és lehetővé tegyék a felhasználók számára a siker elérését a piaci bizonytalanság ellenére.

INGYENES jegyek és Mimaki bemutatók a FESPA-n

Némethi Botond, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display