A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Mimaki gépek a SignExpo-n

A Mimaki kizárólagos magyarországi forgalmazója, az idén 30 éves Nyomdaker Kft. minden eddiginél szélesebb gépválasztékkal várja az érdeklődőket a SignExpo Mimaki standján!

UJV55-320 320 cm széles tekercses UV-LED nyomtató
A Mimaki UJV55-320 egy tekercsadagolós széles formátumú nyomtató, amely akár 110 m2/h sebességű nyomtatásra is képes. Az azonnal keményedő UV festéknek köszönhetően a nyomatok közvetlenül a nyomtatás befejeztével készek a további feldolgozásra, külön száradási idő nélkül. Lerövidíti a gyártási időt, javítja a termelékenységet. Az UJV55-320-at használhatja twin roll azaz két tekercses módban is. 7 szín módban a light színek mellett fehér festékkel is nyomtathat.

JFX200-2513 Vákuumasztalos UV-LED nyomtató
Egyre több vállalkozás tesz szert komoly versenyelőnyre síkágyas UVLED nyomtatókkal. A Mimaki JFX nyomtatóival sokkal egyszerűbbé válik a táblás dekorációk készítése. A hagyományos, öntapadós nyomatok táblára kasírozása helyett közvetlenül a táblára nyomtathat, a nyomatok pedig azonnal szárazak és utómunkára készek. Sokkal szélesebb a felhasználható nyomat hordozók köre is. Fém, fa, üveg és különböző műanyagfelületek, kartontáblák egyaránt közvetlenül nyomtathatók egészen 50 mm-es anyagvastagságig.

UJF-3042 MkII EX UV tárgynyomtató
Az UJF MkII sorozat a Mimaki legújabb tárgynyomtató-családja. Standunkon az UJF-3042 MkII EX típust mutatjuk be. Kiváló minőségű nyomatokat készít, fehér festékkel, lakkal, primerrel és akár light színekkel is tud nyomtatni egészen 150 mm-es tárgymagasságig. Készíthetünk vele plasztikus, többrétegű nyomatokat is. Ez a sorozat nagyon népszerű a reklámajándék-gyártók körében.

UCJV300-160 tekercses UV-LED nyomtató-vágógép
Az UCJV300-160 egy kiváló, integrált nyomtató-vágógép, amely az UV-LED nyomtatási technológia és a digitális vágás kombinációjának köszönhetően nagyon gyors termelésre képes. A nyomatok azonnal szárazak, vágásra és utómunkára készek. Az UCJV300-160 az UCJV sorozat 2 fejjel rendelkező modellje, amely 4 szín módban (C, M, Y, K) és 7 szín módban is használható: a (C, M, Y, K) mellett „light” színek (LC, LM) és fehér festék használatára is alkalmas. Day & Night printing – egyedülálló, 4 rétegű nyomtatás. Az UCJV300-160 alkalmas olyan 4 rétegű nyomatok készítésére, amelyek különböző megjelenésűek háttérvilágítással és háttérvilágítás nélkül.

CJV300-160
A Mimaki legújabb fejlesztésű, nagy sebességű nyomtató-vágógép sorozata. Nyomtatási sebessége kategóriájában az egyik leggyorsabb. A speciális eltolt nyomtatófej-elrendezés (2db) miatt az új CJV-k sokkal szélesebb sávok nyomtatására képesek, így akár 105,9 m2/óra nyomtatási sebesség is elérhető. A CJV300 gépek gyors és költséghatékony felhasznási lehetőséget biztosítanak matricák, címkék, POS eszközök, kiállítási és gépjármű dekorációk gyors és költséghatékony gyártásához. A CJV300-asokkal megegyező nyomtatási tulajdonságokkal rendelkeznek a JV300-as nyomtatók.

Szirmai Éva +36 20 382 3052 szirmai@nyomdaker.hu

Lehotkai Bence +36 20 414 1921 lehotkai@nyomdaker.hu

- Hirdetés -

Sign&Display