A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Mimaki Fesztivál, 4 hét: Új videó, Webináriumok és sok más!

4. hét: Előzetes

Ezen a héten megismerkedhet legújabb szublimációs nyomtatóinkkal a legújabb bemutatótermi videónkban. Ezen kívül biztosítsa már most helyét soron következő webinárium előadásainkra, amelyeken a FESPA és a Trotec Laser vendég előadóival közösen vitatjuk meg a legújabb nyomtatási megoldásokat és lehetőségeket.

Kiemelt témáink

Új videó túra: Szublimációs nyomtatók

E vezetett túra keretében Mark Sollman, a Mimaki Applikációs menedzsere bemutatja szublimációs nyomtatóinkat: a TS55-1800 és Tiger-1800B MkII nyomtatókat. TOUR VIDEO: SUBLIMATION PRINTERS

INSPIRÁLÓ WEBINÁRIUMOK A FESPA ÉS A TROTEC RÉSZVÉTELÉVEL

Új nyomtatási inspirációkat és lehetőségeket keres? Csatlakozzon hozzánk következő webináriumainkon amelyeken a FESPA és a Trotec Laser vendég előadói vesznek részt. Az első webinárium előadásig már kevesebb, mint egy hét van hátra, tehát regisztráljon gyorsan és egyszerűen az alábbi bannerek egyikére kattintva:

ÚJ FELHASZNÁLÓI ESETTANULMÁNY: D-POS 
Kereskedelmi displayektől a múzeumberendezésekig, a határ a csillagos ég a lengyel D-POS nyomda számára. Ismerje meg, miként építette fel tervezőkből, lakberendezőkből és műgyűjtőkből álló ügyfélbázisát a Mimaki technológia segítségével ez az innovatív vállalkozás.

OLVASSA EL A TELJES CIKKET ITT

VIRTUÁLIS PRINT FESZTIVÁL TOVÁBBI HÍREI

FANTASZTIKUS FESZTIVÁLI KEDVEZMÉNYEK

Időszakos kedvezményeink még mindig érvényben vannak. Spóroljon nagy összeget a legújabb sign grafikai és UV nyomtatóink árából.

Nézze meg az akciókat itt

IGÉNYELJEN MINTA KÉSZLETET

Szeretné első kézből, termékminta formájában megismerni új technológiai fejlesztéseink képességeit? Most személyesen ismerheti meg válogatott Mimaki nyomtatóinkkal készült termékmintáinkat. Egyszerűen töltse ki adatait, és mi szállítjuk önnek a termékeket!!

Töltse ki a kérdőívet termékminták igényléséhez!

VIRTUÁLIS KÁVÉSZÜNETEK

Kávézzon kettesben egy Mimaki szakértővel, aki részletes, az ön személyére szabott betekintést nyújt önnek a Mimaki technológiáiba, vagy megvitathatja vele az ön egyéni üzleti igényeit.

Jövő héten 3D applikációs specialistánk, Jordi Drieman várja önöket egy virtuális kávéra, és segít kérdéseik megválaszolásában!

Foglaljon virtuális kávészünet időpontot itt.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Váltsa valóra nyomtatási álmát új közösségi média játékunk keretében. Látogasson el Facebook vagy Instagram oldalunkra és mondja el, mit nyomtassunk ki önnek – és lehetséges, hogy mi valóra váltjuk kívánságát!

LÁTOGASSON EL A VIRTUÁLIS PRINT FESZTIVÁLRA

- Hirdetés -

Sign&Display