A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Miért érdemes most befektetni?

swissQprint Nyala 3 a növekedés alapja

A lengyelországi STO Print Production cég sokáig dédelgetett egy álmot, amelyet most – a pandémia miatti válság közepén – valósítottak meg, ugyanis nemrégiben vásároltak egy teljesen felszerelt swissQprint Nyala 3 síkágyas nyomtatót. A nehézségek ellenére ez a cég hisz a növekedésben.

Jan Köster, az STO Print Production tulajdonos ügy­vezetője, aki már tíz éve tervezgeti egy swissQprint nyomdagép megvásárlását, így nyilatkozik: „Hiszünk benne, hogy 2021-ben növekedés várható, az erre uta­ló jeleket már látjuk is a piacon.” A cég kifejezett szán­déka határozott lépésekkel haladni kitűzött céljai felé, ennek érdekében új termékeket vezettek be kínálatuk­ba és együttműködésre léptek partnercégeikkel.

EGYSÉGES DEKORATÍV KONCEPCIÓ

Az STO Print Production lengyelországi Rzeszów-ban található gyárában signage, illetve képzőművésze­ti festmények nyomtatására alkalmas gyártóegység egyaránt működik. Ennek a gyártóegységnek legújabb termelőeszköze a swissQprint Nyala 3 síkágyas nyomtató.

A cég kifejezetten magas minőségű lakberendezé­si dekorációs anyagokat, illetve reklám koncepciókat szállít a kiskereskedelmi, hotel és étterem szektorok mellett számos üzleti megrendelő számára. Portfóli­ója tartalmaz bannereket (beleértve a feszített ban­nereket), dobozbetűket, akusztikus paneleket, tapétá­kat, öntapadós fóliákat és signage termékeket.

TOVÁBB BŐVÍTENI A HÁZON BELÜLI NYOMDAI SZAKÉRTELMET ÉS KAPACITÁST

A gyártó korábban alvállalkozóval végeztette tábla­nyomtatási feladatait. Az elmúlt évek során azonban olyan mértékben nőtt megrendelési volumenjük, hogy Jan Köster már kételkedett e kiszervezett koncepció költséghatékonyságának fenntarthatóságában. Most azonban, a swissQprint Nyala 3 veszi át ezeket a meg­rendeléseket, így kiegészítve a cég meglévő tekercses nyomtatóparkját. „A Nyala 3 nagyon rövid időn belül teljes termelési szintre állt be.” – jelenti büszkén Jan Köster, akinek meggyőződése, hogy az STO Print Pro­duction számára a házon belüli gyártás a legkifizető­dőbb megoldás, amely emellett tovább növeli a cég rugalmasságát, illetve fejlődési lehetőségeit.

MAGAS SZINTŰ ÉS SOKRÉTŰ ALKALMAZÁSOK

Annak érdekében, hogy minden elérhető lehetősé­get kiaknázhassanak, és megfelelően tudják bővíteni meglévő tekercses nyomtatási kapacitásukat, az STO számos opcióval felszerelve rendelte meg swissQprint nyomtatóját. A tekercses nyomtatási lehetőség által például képesek akár 3,2 méter széles banner anya­gok nyomtatására. A dual tekercses opció pedig lehe­tőséget nyújt tapéták és fólia anyagok nyomtatására. A csapat máris kihasználja a fehér, lakk és előkeze­lő nyagok által kínált előnyöket optikai és tapintható effektusok nyomtatására tapétákon, átlátszó anyago­kon, illetve üvegfelületeken!

Az STO Print Production prioritásai az optimális nyo­matminőség és az ügyfélközpontúság. Ez a precíziós nyomdagép teljes mértékben beleillik ebbe a koncep­cióba. „Nagyon elégedettek vagyunk a rendszerrel, és már az első naptól kezdve úgy érezzük: a megfelelő döntést hoztuk meg!” – mondja Jan Köster.

Magyarországi ügyfeleink lehető legjobb kiszolgálása érdekében a swissQprint gépcsaládja hamarosan ma­gyarországi értékesítési képviselettel és szerviz támo­gatással is elérhető lesz!

Figyelje felületeinket és hamarosan tájékoztatjuk a legfontosabb újdonságainkról!

spandex.com

- Hirdetés -

Sign&Display