A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Miért érdemes egy nyomdaipari cégnek az Elektromos autó beszerzésen indulni? Milyen előnyökre tehet szert?

Még lehet pályázni a Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak RRF-REP-10.10.1-24 pályázatra. Magazinunknak Magyar Zita, a Luminis Innovation Kft. ügyvezetője foglalta össze, miért érdemes egy nyomdaipari cégnek részt vennie ebben a programban.

Az elektromos autók beszerzése költségcsökkentést hoz, mivel az üzemanyag és karbantartási költségek alacsonyabbak. Környezeti előnyei közé tartozik a zéró kibocsátás és a cég ökológiai lábnyomának csökkentése, ami erősíti a zöld imázst. Emellett növeli a cég innovatív képét és versenyképességét, valamint fokozza a vevői elégedettséget és lojalitást.

Költségcsökkentés

  • Üzemanyag-megtakarítás: Az elektromos autók üzemeltetési költségei általában alacsonyabbak, mint a hagyományos belső égésű motorral rendelkező járművek esetében, mivel az elektromos áram olcsóbb, mint a benzin vagy a dízel.
  • Karbantartási költségek csökkentése: Az elektromos autók kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, így kevesebb a meghibásodás lehetősége, ami alacsonyabb karbantartási költségeket eredményez.

Környezeti előnyök

  • Zéró kibocsátás: Az elektromos autók nem bocsátanak ki káros anyagokat, így hozzájárulnak a levegő minőségének javításához és a cég ökológiai lábnyomának csökkentéséhez.
  • Zöld imázs: Az elektromos autók használata pozitívan befolyásolja a cég imázsát, mutatva, hogy elkötelezett a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés mellett.

Versenyelőny

  • Innovatív vállalat képének erősítése: Az elektromos autók használata azt sugallja, hogy a cég nyitott az új technológiák iránt, ami növeli a versenyképességét.
  • Vevői elégedettség és lojalitás: Az ügyfelek egyre inkább értékelik a környezettudatos vállalatokat, így az elektromos autók használata növelheti az ügyfél-elégedettséget és lojalitást.

További részletekért, forduljon hozzám bizalommal!

Magyar Zita
Ügyvezető

tel.: 06 70 77 44 146
email: zita.magyar@luminisinnovation.hu
web:   www.luminisinnovation.hu

- Hirdetés -

Sign&Display