A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megvan a várva várt megoldás az ipari DTG nyomtatásra

Az ipari teljesítmény eléréséhez sokszor kompromis­szumot kell kötni a minőség rovására. A nyomtatott ruházati termékek tömeges gyártása olyan beren­dezéseket igényel, amelyek bírják az ipari igény­bevételt, de emellett kiváló minőségű termékek állíthatók elő velük. A magyar DTG piacon a Sericol Hungary Kft. forgalmazásában kapható a Brother GTX600 nyomtató.

A Brother Direct-to-Garment (DTG) nyomtatóhoz a festékek speciális összetétellel készülnek a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Ezek az anyagok az elsők között vannak, amelyek nemcsak Oeko-Tex® tanúsítvánnyal rendelkeznek, hanem GOTS APPROVED és CPSIA kompatibilisek is, ami azt jelenti, hogy a biz­tonságos nyomtatás garantált, valamint jelzi a gyártó környezetvédelem iránti elköteleződését. A kiemelke­dő minőség mellett az ágazat legjobb mosásállósági eredményeit is ezzel a géppel érték el.

GYORSABB ÉS EGYSZERŰBB, MINT VALAHA

A négy ipari minőségű nyomtatófejjel felszerelt Brother GTX600 DTG nyomtató magas teljesítmény elérésére képes, amellett, hogy a méltán híres „Brot­her-minőséget” és megbízhatóságot nyújtja. A fehér nyomtatófejeket belső keringtető rendszerrel látták el, valamint beépített hőventilátorokat kapott a berende­zés, e két tulajdonságnak köszönhető, hogy folyamato­san dolgozhat a gép.

TÖBBFÉLE NYOMTATÁSI FELBONTÁS

A beállítható nyomtatási felbontás lehetővé teszi, hogy 1200 dpi, 900 dpi vagy 600 dpi felbontással készülje­nek a grafikák. Lenyűgöző részletesség érhető el fotók vagy tónusos/gradiens műalkotások esetében 1200 dpi felbontásban, ahol minden részlet hangsúlyt kap. A 900 dpi vagy 600 dpi felbontás pedig olyan munkák esetében jelent kiváló megoldást, amikor gyors gyártá­si időre van szükség, és rendelkezésre állnak vektorgrafikus minták – ez az üzemmód jelentősen csökkenti a festékfelhasználást.

CSÖKKENTETT ÁLLÁSIDŐ AZ AUTOMATIZÁLÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN

A felhasználók támogatását több alkalmazás is lehe­tővé teszi. A gyors nyomóasztal csere, valamint ezek különböző méretei végtelen lehetőségeket kínálnak, akár 61×61 centiméteres felülettel. Az automatikusan igazítható nyomtatási magasság az anyag méretéhez idomul. A kezelése pedig olyannyira egyszerű, hogy mi­nimális tapasztalattal rendelkező operátorok számára is kivitelezhető. A folyamatos termeléshez hozzájárul a Sericol jártassága, amelynek köszönhetően gyorsan elháríthatók a felmerülő akadályok.

NYOMTATÁS KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Akár egy „mindent egy helyen” üzlet, ahol ruházati termékeket nyomtatnak, a Brother GTX600 DTG nyom­tató itt is kiváló megoldást jelent. Számos textiltermék nyomtatható korlátok nélkül, ideértve a szokványos pamutpólókat, táskákat, kendőket, cipőket, farmera­nyagokat, de a sor itt még nem ér véget…

Sericol Hungary Kft.

- Hirdetés -

Sign&Display