A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megmutatjuk, mire számíthat az ISE Digital rendezvénysorozat kínálatában.

Készüljön fel a visszatérésre!

Az ISE Digital hamarosan (június 1-2. között) kezdetét veszi, és 2020 februárja óta először hozza újra össze az AV-közösséget. Akár online, akár személyesen csatlakozik az ISE@Barcelona eseményhez, mi biztosítjuk Önnek az eszközöket, amelyek segítik a világjárvány utáni sikeres korszak előkészítését.

ISE Digital

Az AV iparág jövője: Élőben június 1-2. között / 2021-ben igény szerint összeállítható programmal

A barcelonai eseménnyel párhuzamosan zajló ISE Digital egy kétnapos tartalmi fesztivál, ahol saját tartalmi ’lejátszási’ listáját hozhatja létre az Önt leginkább érdeklő szekciókból. A Cisco technology által életre hívott ISE Digital kurátorai a The Next Web (TNW), az AVIXA, a CEDIA és további ISE partnerek. Fedezze fel a legfrissebb híreket és újításokat az AV világából – olyan márkáktól mint az esemény kiemelt partnere a KNX, a Bosch, a LANG, a Panasonic és a Shure, valamint olyan más vezető márkáktól, mint a Canon, Datapath, Genelec, Lenovo, MA Lighting, Savant, Sennheiser és WolfVision. Ezenkívül a Headline Partner ACCIÓ jóvoltából megismerkedhet a legizgalmasabb startup vállalkozásokkal.

Gerri Elliott, a Cisco ügyfél-, munkáltatói értékígéret (EVP) és partnerigazgatója elmondta: „A Cisco által kínált új Virtual Experiences platform minden olyan eszközt megad az olyan nagyszerű partnereink számára, mint az ISE, amely szükséges számukra vonzó, biztonságos és produktív virtuális és hibrid esemény-élmények létrehozásához. Az ISE küldetése inspirál minket, hogy „segítsünk a világnak visszatérni az üzleti életbe”, és várom, hogy vállalatunk támogassa őket ezen az eseményen és továbbiakon egyaránt.”

Az ISE Digital vezető házigazdája Anouk Vleugels, a The Next Web kiadója és önjelölt digitális evangélista lesz. Kreatív technológiai rajongóként és tapasztalt újságíróként Anouk ujját az innováció pulzusán tartja, mellé olyan társműsorvezetők csatlakoznak, mint, Már Másson Maack, a TNW negyedéves kiadványának szerkesztője, és Callum Booth, a TNW Plugged szerkesztője. Az előadásokat és különféle szemináriumokat a Fira nagyszínpadáról, illetve egy speciálisan létrehozott virtuális stúdióból prezentálják majd.

VEZETŐ SZÓNOKAINK

Vezető szónokaink világszínvonalú stratégák, akik megadják a program alaphangját, amelynek célja a sikeres üzleti stratégia megalkotásához szükséges eszközök biztosítása a résztvevők számára:

 • 1. Nap: Együtt ülve a kanapén Ventura Barba-val, a Sónar Fesztivál ügyvezető igazgatójával.
  Hogyan kezeljük azokat a technikai trendeket, amelyekre szükségünk van, és miért? Ventura felfedi, milyen mértékben gyorsult fel a technológia és mi volt az, amit az elmúlt 12 hónapban szőnyeg alá söpörtünk. Amennyiben szeretné kiismerni a folyton változó közeget és befolyást akar gyakorolni egy új jövőre, ezt a szekciót nem hagyhatja ki!
 • 2. Nap: Fenntarthatóság felgyorsítva. Együtt ülve a kanapén Tom Raftery-vel, az SAP globális alelnökével, jövőkutató és innovációs evangélistával.
  A fenntarthatóság ma a globális célkitűzések listájának élén áll, a modern társadalom pedig egyre nagyobb figyelmet fordít a fenntarthatósági kezdeményezésekre – ezek ignorálása tehát egyet jelent a lemaradással. Erről a szekcióról mindenképpen magunkkal vihetünk a fenntartható vállalkozás eléréséhez szükséges tökéletes célkitűzéseket.

KEREKASZTAL BESZÉLGETÉSEK

 • 1. nap: Mi a célja? Peer-to-peer tudáscsere arról, hogyan helyezheti el márkáját és szolgáltatását a világjárvány utáni világban. Mennyire fontos a márka célja? Ideje értékelni vállalkozásának értékeit?
 • 2. nap: Marketing taktika az online világban. AV és nem AV cégek marketing szakértői ülnek össze, hogy megbeszéljék a digitális marketing taktikákat. Kereskedelmi bemutatók és személyes kapcsolattartás hiányában hogyan tudtak a vállalkozások új leadeket keresni és növekedést ösztönözni? Virtuális lesz a jövő?
 • 2. nap: Munkaterület megtervezése. Ez a szekció a HDBaseT Alliance-szel együttműködve és az AV Magazine-nal közösen megvizsgálja, hogyan fektetnek be a vállalatok a hálózati infrastruktúrákba és a hibrid munkahely-biztonságos technológiákba a megbízható működés biztosítása érdekében. Csatlakozzon Clive Couldwellhez, az AV Magazine szerkesztőjéhez és vendégeihez egy tartalmas szakmai beszélgetésre.

 

STARTUP NATION – az ACCIÓ támogatásával

Hallgassa meg a start up vállalkozások gyors bemutatkozásait, melyben diszruptív kínálatukat prezentálják. Ezek azok az új cégek, amelyek az AV iparág forradalmasítását tűzték ki céljukként.

Az 1. napon a Smart City-hez kapcsolódó start up-ok bemutatkozását hallgathatja meg, míg a 2. napon a Gaming és a Mixed Reality legújabb szereplőit ismerheti meg.

AVIXA ÉS CEDIA
A Főszínpad programját az AVIXA és a CEDIA együttesen támogatja, akik a legfrissebb piaci intelligenciával és a globális trendekkel foglalkozó előadásokat tartanak, és áttekintik a lakossági és kereskedelmi piacokat vezérlő intelligens technológiákat

AVIXA a Főszínpadon:

 • 1. Nap: AVIXA Piaci Előrejelzések. Az AVIXA kiemelkedően fontos piaci ismereteket oszt meg előadásain annak érdekében, hogy segítse az AV vezetőket az új távlatok között történő eligazodásában. Az AVIXA globális AV megoldási területeinek és vertikális piacainak elemzése versenyelőnyt és az üzleti növekedés irányításához szükséges adatokat biztosít
 • 2. Nap: AVIXA Regionális Piaci Előrejelzések. A lokális piacok helyzetében való elmélyültebb elemzései által az AVIXA döntő piaci intelligenciát oszt meg az AV vezetőkkel Nyugat-Európa, Latin-Amerika és Spanyolország piacain való eligazodásuk elősegítése érdekében.

CEDIA a Főszínpadon:

 • 1. Nap: Talpra állas – Eligazodás a pandémiát követő időszakban. Ez a panelbeszélgetés arra fog összpontosítani, hogy a járvány hogyan érintette az ellátási láncokat, és hogyan lehet ezeket a hatásokat enyhíteni; a háztartásokat célzó média tartalomkínálat robbanásszerű megnövekedése, illetve mit szükséges tudnia az integrátornak, hogy a legjobb szolgáltatást biztosítsa megrendelői számára; és hogy az integrátor hogyan tudja kihasználni a wellness, a fenntarthatóság és az életvitel segítő megoldások kínálta előnyöket – amely trendek jelentősen felpezsdültek az elmúlt néhány év folyamán.
 • 2. Nap: 2025 integrátora – avagy merre tovább? A CEDIA új tanulmánya alapján ez a beszélgetés négy olyan szegmensre terjed ki, amelyek kritikus fontosságúak a háztartások lakói számára – Jelenlét, Kényelem, Biztonság, Fenntarthatóság. A panelbeszélgetés szakértői megvitatják, hogy ez a négy témakör miért a leghatásosabb; a holisztikus tervezés miért olyan kritikus az integrátorok számára, hogy megtanulják, hogyan változnak ezek a szegmensek a következő néhány évben; és milyen speciális készségek lesznek a leghasznosabbak az integrátorok számára.

ISE DIGITAL ÖNNEK

Alkossa meg saját ISE Digital naptárát, és ne maradjon le semmiről! Válassza ki az Ön számára legfontosabb szekciókat az  ISE Digital live és on-demand csatornái közül és mentse el azokat naptárába:

 • ÉLŐBEN a Főszínpadról
 • Technológiai Csatornák:

Munkahelyek evolúciója – a Lenovo támogatásával

Élő Események – az MA Lighting támogatásával

Smart Building – a KNX támogatásával

Digitális oktatás – a Sennheiser támogatásával

Digital Signage és XR (mixed realities)

 • Termék Innovációs Csatorna: Két teljes napnyi tartalom, melynek keretében különféle márkák mutatják be termék innovációikat – böngésszen előzetesen és jelölje meg naptárában azon szekciókat, amelyeket meg akar nézni olyan 30 vezető márka prezentálásában, mint a Bosch, Daktronics, HDBaseT Alliance, Lenovo, Logitech, Netgear, Sennheiser.
 • Partner Hub-ok: Itt megtudhatja a legfrissebb híreket és piaci ismereteket az  AVIXA-tól, a CEDIA-tól és számos további piacvezető márkától – akikkel online chatelhet is.
 • Diák Zóna: Az AVIXA, a CEDIA és az ISE közös kezdeményezése azok számára, akik az AV, smart home és technológiai iparágban szeretnék megtalálni hivatásukat; esettanulmányokkal és karrier tanácsadással a következő generáció számára.
 • Szórakoztatás: Élvezze az utazást a technológia és az előadóművészet magával ragadó világába. Az előadók névsorát hamarosan bejelentik!

HÍREK A KIÁLLÍTÓI TÉRBŐL

Az Inavate magazinnal közösen készített, napi ISE Hírmagazin összefoglalja, mi történik az ISE @ Barcelona kiállítási területén. A kiállítók, látogatók és partnerek nyilatkozatai betekintést engednek abba, miről is beszél mindenki a Fira területén.

Mike Blackman, az Integrated Systems Events ügyvezető igazgatója elmondta: “The unexpected has challenged us all but there is hope and now is the time to focus on the future. ISE Live and Online is an opportunity to raise the curtain on our industry and to feel part of it again. Whether you join digitally or in person, expect to be inspired as we look forward together and get back to what we love.”

A váratlan események mindannyiunkat kihívásokkal állítottak szembe, de van remény, és itt az ideje, hogy a jövőre összpontosítsunk. Az ISE Live and Online esemény lehetőséget kínál arra, hogy bemutassuk iparágunkat, és hogy ismét részesének érezhessük magunkat. Akár digitálisan, akár személyesen csatlakozik, számíthat arra, hogy ihletet kap az eseménytől, amelyet mindannyian várunk, hiszen visszatérünk ahhoz, amit szeretünk.

REGISZTRÁLJON MA

Az ISE Digital platform május 25-től less elérhető, az ISE Digital esemény pedig június 1-2. között kerül megrendezésre. Az ISE Digital-ra történő regisztráció ingyenes, gyors és egyszerű – regisztráljon még ma!

https://www.iseurope.org/register.php?actioncode=ZW4MRDYQ

Kattintson ide és töltse le az ISE Digital házigazdáinak, előadóinak és virtuális stúdióinak képeit.

Forrás: Integrated Systems Europe, ISE Digital, ISE Live and Online

 

- Hirdetés -

Sign&Display