A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megjött a VerteLith 5.0 legfrissebb verziója

A MUTOH America, a szélesformátumú tintasugaras nyomtatók, vágógépek és tinták vezető vállalata örömmel jelenti be a VerteLith 5.0 RIP szoftver legújabb verziójának megjelenését – adta hírül az LFR news.

A szoftver először 2021 augusztusában jelent meg, és az ügyfelek számára bizonyította az egyszerű használhatóságát és kivételes munkafolyamat-hatékonyságát.

A VerteLith olyan fejlett funkciókat tartalmaz, mint a MUTOH Clear Tone. Ez olyan technológia, amely ragyogó képminőséget biztosít. A VerteLith 5.0 most még több funkcióval bővült, hogy javítsa a felhasználói élményt és az általános kimenetet. A frissítés lehetővé teszi a használók számára, hogy jobban kontrollálhassák a színpontosságot. Az új keresési funkció által gyorsan megtalálhatók a korábbi nyomtatási feladatok. Az egyszerre több nyomtatási feladat elküldésének lehetősége lehetővé teszi a munkanap optimalizálását.

„A VerteLith egy kiváló szoftvermegoldás, amely folyamatosan fejlődik, hogy még jobban megfeleljen ügyfeleink igényének. Úgy gondoljuk, hogy a felhasználók le lesznek nyűgözve az 5.0-s verzió új funkcióitól” – mondja Derek Moffett, a MUTOH America termékmenedzsere.

A VerteLith 5.0 frissítés 2022 októberétől érhető el ingyenesen a MUTOH Eco-solvent és UV nyomtató modelljeihez. A VerteLith 5.0 és annak minden képessége a FlexiDESIGNER MUTOH Editionnel együtt 2199 dolláros értéket képvisel.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display