A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megjelent a Sign&Display magazin legfrissebb száma!

Történésekben gazdag három hónap

Három hónapja jelentkeztünk nyomtatott formában a reklámdekorációt érintő hírekkel. Azóta rengeteg olyan esemény zajlott a nagyvilágban és hazánkban, amelyek meghatározták a mindennapjainkat. A ma­gyar válogatott kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Nemzetek Ligája sorozatban, október elején sikeresen lezárult a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, és számos olyan történés zajlik, amelyet a többség figye­lemmel kísér.

De mi történt a reklámdekorációs iparban? A jelenle­gi gazdasági helyzetre megfelelően reagáltak a válla­latok, és számos újdonságot mutattak be, események­ben gazdag három hónap telt el. Több helyen tartottak nyílt napokat, amelyeken megismerkedhettünk a leg­frissebb irányvonalakkal és technológiákkal. Többek között ezekről is írunk ebben a lapszámunkban.

Mindeközben Németországban energiatakarékossági okokra hivatkozva éjszakára lekapcsolják a fényrek­lámok világítását. A HSF közreműködésévél utánajár­tunk annak, hogy Magyarországon milyen trendek fi­gyelhetők meg ebben a szegmensben.

Számos szakmai érdekességet mutatunk be legfris­sebb lapszámunkban, többek között a textilnyomta­tást, a latextechnológiát, a Keypoint Intelligence-tesz­ten kiválóan teljesítő széles formátumú nyomtatót, és még folytathatnánk a sort. Sokszínű tartalommal je­lentkezünk, hogy a reklámdekorációs iparág szereplői a legfrissebb információkkal, trendekkel és érdekessé­gekkel szélesíthessék látókörüket.

Kellemes olvasást kívánunk!

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display