A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megjelent a Sign&Display magazin legfrissebb száma! „Álmodtam egy világot…”

Így hangzik az Edda Művek első nagylemezén található sláger. A SignExpo-PPDexpo megrendezése esetében nemcsak a kapuja előtt állhattunk, hanem be is léphettünk Magyarország legnagyobb reklámdekorációs és nyomdaipari kiállításának inspirációval és innovációkkal teli területére.

Az elmúlt három év kihívásokkal, akadályokkal tarkított időszak volt. A 2020-ban megjelent koronavírus-járvány, valamint a 2022-ben eszkalálódott orosz-ukrán konfliktus számos nehézséget okozott. Ennek ellenére kiállítói és látogatói számban is sikerült felülmúlni a közelmúlt statisztikáit, s megmutatni, mekkora fontossággal bír ez az iparág.

Az idei évben az inspirációra nagy hangsúlyt helyeztek a kiállítás szervezői. A „Minden, ami print” szekció 200 négyzetméteren prezentálta a különböző nyomtatási dekorációval ellátott, textilből és fóliából készült használati tárgyakat, mindezt a legújabb trendekre fókuszálva.

A SignExpo-PPDexpo szakvásár elsöprő sikert aratott, hiszen több mint 4500 látogatói regisztráció érkezett, amelyből mintegy 3500 fő ténylegesen részt vett a rendezvényen.

A kiállítási terület nettó 3200 négyzetméteren helyezkedett el, amelyen közel 100 kiállító mutatta be termékeit, megoldásait és szolgáltatásait. A jövő generációjának inspirációja érdekében 14 oktatási intézmény regisztrált a kiállításegyüttesre.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

 

- Hirdetés -

Sign&Display

BEZÁR

Iratkozz fel hírlevelünkre!

SIGN&DISPLAY MAGAZIN

Ahol a szakma találkozik! 

Heti hírlevél a reklámdekoráció és a nyomdaipar világából, ajándék E-magazinnnal!

Feliratkozás:

A "Feliratkozom" gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi irányelveket és feliratkozom a hírlevélre!

BEZÁR

Köszönjük, hogy feliratkoztál!