A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megjelent a Sign&Display magazin legfrissebb száma!

Erős iparág

Vége a hosszú nyári szezonnak, ami csupa izgalmas programmal volt tele. Ahogy az a magazin hasábjain is olvasható, megrendezték az Atlétikai Világbajnokságot, s a teljes dekoráció kivitelezését magyar csapat végezte. A sportolók a pályán érték el sikereiket, amit az OSG-nek sikerült professzionális köntösbe csomagolni.

A kiváló szakmai eredmények mellett fontos kiemelni, hogy a Papír- és Nyomdaipar Műszaki Egyesület idén ünnepli fennállásának 75. születésnapját. A változó világban sikerült megőriznie hitelességét, szakmaiságát, és továbbra is perspektívát jelent az ipar számára. Tóth Gábor, a PNYME ügyvezető igazgatója az eseményen tartott „A jövő nyomdaipara” című előadásában kiemelte, hogy a digitális nyomtatás folyamatosan fejlődni fog az elkövetkező években.

A IV. lapszámunk tartalmát úgy állítottuk össze, hogy az iparágat meghatározó eseményekről tudósítsunk. A szakma neves szereplőit szólítottuk meg, inspiráló lehetőségeket mutattunk be, és természetesen a legfrissebb trendeknek is helyed adtunk. Ahhoz, hogy folyamatosan fenntarthassuk az érdeklődést, fontos a párbeszéd, ezért minden esetben az aktuális történésekre fókuszálunk.

Némethi Botond, főszerkesztő

 

- Hirdetés -

Sign&Display