A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megjelent a Sign&Display magazin legfrissebb száma!

Milyen volt 2023?

Az év végén a legtöbb vállalkozásnál összegzik, hogy mi minden történt, milyen fejlesztések zajlottak le, miben kell hatékonyabbá válni, és milyen kihívások elé néznek a következő esztendőben. Nézzük, a Sign&Display hogyan értékeli 2023-at!

Az idei évben folytattuk a sorozatot, és öt lapszám­mal jelentünk meg! Részt vettünk a legnagyobb hazai és nemzetközi rendezvényeken, amelyekről exkluzív tartalmakat hoztunk.

A FESPA kiállítására mindig óriási motivációval érkezünk, amit az év hátralévő részére sikeresen magunkkal viszünk. Idén sem volt másképp, hiszen rengeteg újdonság­gal találkoztunk, amelyek tovább erősítik a reklámipart.

Hatalmas büszkeséggel töltött el minket, hogy a Wrap Master of Europe autócsomagolási verseny győztese, a Vill-Fény ügyvezetője, Szebeni József a lapunknak beszélt a megmérettetésről, valamint megosztotta tapasztalatait, így a hazai járműfóliázók számára kiváló tartalmat állíthattunk elő.

2023-ban rendezték meg az Atlétikai Világbajnokságot, amely­nek a teljes dekorációját az OSG Group végezte. Mile Csabát kérdeztük a projekt lebonyolításáról, ne­hézségekről és kulisszatitkokról.

Végül pedig a buli­villamos belső dekorációját néztük meg, ami szintén kuriózumnak számít kivitelezés és tervezés szem­pontjából. A Dessin Design ügynökség két szakem­bere mutatta be lapunknak, hogy milyen látványos és különleges munkát prezentáltak a járművön.

Kellemes ünnepeket kíván a Sign&Display magazin Szerkesztősége!

Némethi Botond, főszerkesztő

Váradi Anita, felelős kiadó

- Hirdetés -

Sign&Display