A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megjelent a Sign&Display magazin legfrissebb száma!

Fényes kilátások 2023-ra

Eseménydúsnak ígérkezik az idei év. A legnagyobb ren­dezvények már korlátozások nélkül látogathatók lesz­nek, a korábban jelenlévő bizonytalansági faktor a hát­térbe szorult, immár kinyílt a világ a reklámdekorációs szakemberek előtt. 2023-ban számos nemzetközi ren­dezvényre látogathatunk, de itthon is találkozhatunk olyan eseményekkel, ahol mélyíthetők ismereteink.

Az egyik kiemelkedő magyar szakmai rendezvény az évente megtartott HSF nyílt nap, amelyen a hazai fény­reklámgyártók mutatják be az aktuális trendeket és cserélnek tapasztalatot. Magazinunkban kiemelten foglalkozunk ezzel az ágazattal. Exkluzív interjút adott nekünk Bacskai János, a HSF elnöke, aki beszámolt az elmúlt időszak történéseiről, rámutatott az ipará­gat érintő égető kérdésekre, illetve elmondta vízióját a jövővel kapcsolatban. A HSF nyílt napjának az a cél­ja, hogy rávilágítson az iparág elkövetkező időszakára.

Izgalmas és tartalmas lesz 2023, amelyben a Sign&­Display magazin továbbra is a reklámdekorációt érin­tő újdonságokat, trendeket és érdekességeket fogja bemutatni. A célunk az, hogy az iparág minden sze­replője első kézből értesüljön az ezt a szegmenst érin­tő hírekről, így tájékozott lehessen az aktualitásokkal kapcsolatban.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

 

- Hirdetés -

Sign&Display