A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megjelent a Sign&Display magazin legfrissebb száma!

A fejlődésre!

Koccinthatunk a fejlődésre! Ünnepelhetünk, hiszen eltelt egy mozgalmas év! Végre újra találkozhattunk a szakmai rendezvényünkön, a SignExpo – PPDexpo kiállításon, ezt követően pedig egyből a FESPA-n találtuk magunkat.

Ezek után pedig új tulajdonostársat kapott a magazinunk, a PNYME-t (Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület), ami a Print&Packtech szaklapunk számára jelent komoly erősítést. Ahogy számos vállalatnál láthatjuk, a csomagoló- és reklámdekorációs iparágakhoz tartozó megoldások egy helyre kerülnek. Úgy gondoljuk, hogy egy olyan egyesület által, mint amilyen a PNYME, hitelesen tudjuk bemutatni az aktualitásokat.

Az idei éves szakmai utazásunkra kifejezetten büszkék vagyunk, és felkészülten várjuk, hogy mit hoz 2023. A Sign&Display magazin jövőre már 22 éves lesz, ami önmagában talán nem mond semmit, hiszen csak egy szám. Viszont komoly elköteleződést jelent az iparág felé. Szerkesztőségünk 2023-ban is ugyanazzal – vagy még nagyobb – lendülettel folytatja azt a munkát, amit 22 éve elkezdett. Rengeteg elképzelésünk van, amivel fejleszthetjük a reklámdekor renoméját.

Találkozunk a jövő évben!

Addig is áldott ünnepeket:

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display