A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megjelent a Roland DGA direkt textilnyomtatója

„Rugalmasságra fejlesztve” – sugallja a Texart XT-640S berendezést ajánló szlogen. A direkt textilnyomtatásra tervezett multi-station nyomtató új funkciócsomaggal és finomított szoftverrel robbant be a piacra, és főleg olyan szakembereknek ajánlják, akiknek fontosak a gyors átfutási idők, illetve az, hogy akár időszakosan is tudják fokozni a termelést.

A Roland DGA közleményben mutatta be a gépet: az XT-640S csúsztatható alaplappal és síkágyas nyomólemezzel érkezett, hogy kellő rugalmasságot biztosítson a felhasználóknak. Különféle pamutokhoz vagy pamutkeverékekhez igazítható, így akár speciális ruházati cikkek, kiegészítők, ajándéktárgyak, beltéri dekorációk számára is tökéletes választásnak tűnik.

A meglévő rendszerekbe integrálható berendezés digitális munkakörülményeket, web-to-print megoldásokat, továbbfejlesztett RIP szoftvert és jól meghatározott nyomtatási környezetet kínál. A gyártás során CMYK és magasfényű fehér INKU, Eco Passport-tanúsítvánnyal rendelkező DTG-tintát használhatunk hozzá, az igazán „vibráló végeredményért”, ígéri a Roland. A gyártó kb. 26,5 millió  forintos teljes áron, vagy havi 530 ezer forintos lízinggel kínálja a Texart XT-640S-t; további információk ITT.

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display