A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megjelent a Print&Packtech szaklap 2023. I. száma

Új perspektívák előtt

2021-ben azzal a céllal indult a Print&Packtech szak­lap, hogy a nyomda- és csomagolóipar szereplői szá­mára minőségi szakmai tartalmat szolgáltasson. Ezt a kitűzést sikeresen abszolválta kiadványunk, ugyanis 2022 második felében a Papír- és Nyomdaipari Műsza­ki Egyesület tulajdonrészt szerzett kiadónkban annak érdekében, hogy még professzionálisabbá tegye ezt a kommunikációs platformot.

Nyomtatott kiadványunk immár nagyobb méretben, több tartalommal jelenik meg. Ezáltal biztosítjuk a szakmát érintő hírek folyamát. Mindemellett viszont rendkívül fontos a digitális térben való jelenlét is. En­nek érdekében elkészítettük magazinunk önálló hír­portálját, a Printandpacktech.hu-t. Ezen a platformon fogjuk megosztani Veletek a naprakész tartalmakat. Emellett megtalálhatók vagyunk a legnagyobb közös­ségi oldalakon is.

A fejlődésünknek köszönhetően új perspektívák nyíl­tak. Olyan platformot nyújtunk a nyomda- és csoma­golóipar szereplői számára, ahol bemutathatják új­donságaikat, sikereiket, és mindemellett elérhetik a potenciális ügyfeleiket.

Némethi Botond, Print&Packtech magazin

- Hirdetés -

Sign&Display

BEZÁR

Iratkozz fel hírlevelünkre!

SIGN&DISPLAY MAGAZIN

Ahol a szakma találkozik! 

Heti hírlevél a reklámdekoráció és a nyomdaipar világából, ajándék E-magazinnnal!

Feliratkozás:

A "Feliratkozom" gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi irányelveket és feliratkozom a hírlevélre!

BEZÁR

Köszönjük, hogy feliratkoztál!