A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megjelent a Mewa 2022/23-as munkavédelmi márkakatalógusa

Megjelent a Mewa új munkavédelmi márkakatalógusa. A döntéshozók és szakmai vezetők 316 oldalon több mint 10 000, a műhelyek és üzemek igényeire szabott terméket találnak, köztük védőfelszereléseket, biztonsági és funkcionális ruházatot, valamint sportos pólókat és ingeket. A teljes termékpaletta elérhető a buy4work.mewa.shop webshopban is.

A kínálat a munkavédelmi cikkek széles választékát tartalmazza minden iparág és minden munkakörülmény számára. A „biztonsági lábbeli”, a „munkavédelmi kesztyű”, a „ruházat”, a „bőrvédelem és higiénia”, valamint a „légzés-, szem-, hallás- és fejvédelem” kategóriák segítségével gyorsan megtalálhatók a munka- és a biztonsági ruházatok kiegészítő termékei. A munkavédelmi cikkek portfóliója kiegészíti a textilszolgáltató szolgáltatási kínálatát.

Új termékek

A katalógusból többek között megrendelhetők az Elten, a Puma, a Toworkfor, a Helly Hansen és a U-Power márkák aktuális kollekciójának legújabb modelljei. A munkavédelmi kesztyűk területén a kínálat a Korsar Kori-Dex termékcsaláddal bővült, míg az eldobható kesztyűk esetében a Grippaz márka számít újdonságnak. Innovációt jelentenek az E.Cooline hűsítő ruházati darabjai. Ezeket egyszerűen be kell nedvesíteni, és ilyen állapotban húsz órán keresztül védik viselőjüket a hőség ellen. A katalógusban E-Cooline Powercool hűsítő mellények, pólók, fejkendők és -pántok között lehet válogatni.

Bevezető akció szeptember 30-ig
2022. szeptember 30-ig tart a Korsar Kori-Dex termékekre vonatkozó bevezető akció. A munkavédelmi kesztyűket – amennyiben a megrendelés a jelzett határidőig beérkezik – 47 százalékos árengedménnyel lehet megvásárolni.

Gyors kiszállítás egész Európában

Az aktuális kínálatra vonatkozóan telefonon vagy e-mailben lehet érdeklődni. A szolgáltatás magában foglalja a cipőmenedzsmentet is, amely segít a megfelelő méretű és anyagú munkavédelmi lábbelik kiválasztásában. A termékeket 14 napon belül vissza lehet küldeni. A Mewa biztosítja az igény szerinti logózást is: a nyomtatási vagy hímzési szolgáltatás a termékekkel együtt megrendelhető.

További információk:

mewa.hu

twitter.com/mewa_hu

facebook.com/MEWADienstleistung

instagram.com/mewatextilsharing

linkedin.com/company/mewa-textil-management

- Hirdetés -

Sign&Display