A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Meghívó – Mimaki Élő webinárium (Ipari nyomtatás)

KÖVETKEZŐ MIMAKI ÉLŐ ESEMÉNYÜNK TÉMÁJA: COVID-19 ÉS AZ IPARI NYOMTATÁSI PIAC
Csatlakozzon hozzánk harmadik és egyben utolsó Mimaki Élő webinárium eseményünkön Augusztus 27-én, csütörtökön, amikor a COVID-19 Ipari és Gyártói szektorra gyakorolt hatásaival foglalkozunk. Ismerje meg az UV és 3D nyomtatási technológiák által kínált lehetőségeket, a panelbeszélgetéseink résztvevőinek a válságkezelési módszereinek első kézből származó tapasztalatai által.

Ezen az exkluzív élő eseményen piacvezető alapanyag gyártók vendég előadói beszélnek majd, mint a 3A Composites és a Brett Martin Ltd., a lézergépeket gyártó Trotec, illetve a Mimaki olyan értékes vásárlói, mint a Marketiger és a Scotland’s Bravest Manufacturing Company. Mindezek egy izgalmas és tartalommal teli beszélgetést ígérnek!

A Mimaki Élő beszélgetés sorozatot a GoToWebinar platformunkon, illetve párhuzamosan YouTube csatornánkon közvetítjük. Regisztráljon már most vagy iratkozzon fel YouTube csatornánkra, hogy automatikus értesítéseket kapjon!

A Mimaki Élő webinárium 12:00 órakor kezdődik (Közép-Európai idő szerint) és több szekcióból áll, amelyek bármelyikéhez csatlakozhat. Ellenőrizze tartózkodási helyének időzónáját itt.

TEKINTSE MEG A TELJES PROGRAMOT ÉS REGISZTRÁLJON ITT

- Hirdetés -

Sign&Display