A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megérkezett a MEWA 2021/22-es új munkavédelmi márkakatalógusa

Tízezer termék a MEWA online áruházából

Megjelent a MEWA új munkavédelmi márkakatalógusa, amely 288 oldalon mintegy tízezer munkavégzéshez kapcsolódó terméket tartalmaz. Megtaláljuk benne a válogatott topmárkák aktuális kínálatát éppúgy, mint a munkavédelmi kesztyűk és biztonsági lábbelik területének legújabb innovációit. A teljes termékpaletta a buy4work.mewa.hu oldalon érhető el.  

A MEWA márkakatalógusa megoldást nyújt a legkülönbözőbb munkahelyi körülmények között dolgozók biztonságára. A teljes kínálat a minősítéssel rendelkező munkavédelmi kesztyűktől és a biztonsági lábbeliktől át a szemet, a hallást, a fejet és légzést védő eszközökön át a bőrvédelmi és higiéniai eszközökig terjed.

A MEWA tíz százalék engedménnyel kínálja a szeptember 30-áig megrendelt olyan cikkeket, amelyek újonnan kerültek a katalógusba. Ilyen termék például az Albatros új védőkesztyűje, amely komfortos viselete, sportos kinézete és magas szintű védelmi funkciója miatt nemrég elnyerte a „German Innovation Award 21” innovációs díjat. Ugyancsak idén kerültek a szortimentbe a jól ismert Elten Wellmaxx sorozat aktuális modelljei. Ez egy olyan munkavédelmi cipő, amelynek a talpába erős rezgéscsillapító réteget építettek be.

Jelentősen bővült a bőrvédelmi fejezet: bekerültek a katalógusba az SC Johnson márka kézhigiéniás termékpalettájának árucikkei, például a „Touch Free” érintésmentes tárolóból igénybe vehető „InstantFoam® Complete” magas hatásfokú kézfertőtlenítő. A légutak megóvására szolgáló cikkek is szélesítik a portfóliót: ilyen termékek az orrot és a szájat eltakaró OP és FFP2 maszkok, valamint a 3M eldobható légzésvédelmi maszkjai.

A katalógusban található termékekre vonatkozó kérdésekre telefonon vagy e-mailben rövid időn belül és válaszolnak a MEWA jól képzett, hozzáértő munkatársai. Számos termékre kérhető nyomtatott vagy hímzett céges logó is. A megrendeléseket Magyarországon 2-3 munkanapon belül kiszállítják.

További információk:

MEWA Textil-Service Kft.
2051 Biatorbágy, Erdőalja utca 6.
www.mewa.hu
telefon: +36 23 457 496
e-mail: info@mewa.hu

- Hirdetés -

Sign&Display