A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Megbízható partner immár 24 éve

Idén, év eleje óta kiváló, frekventált helyen találják az érdeklődők a Sign Service-t. A cég szinte páratlan szerviz tapasztalatát már több éve kiegészítette a Roland DG termékek forgalmazásával. Jelenlegi telephelyükről, bemutatóteremről, megszokásokról, saját találmányokról és környezetvédelemről is beszélgettünk Pekár Zsolt cégvezetővel.

Új Yacht-ban „vitorláznak”

Idén év eleje óta el sem tudja kerülni a Sign Service Kft-t az, aki az M1/M7 autópálya bevezetőjén érkezik Budapestre – hiszen az érdekes formájú Yacht irodaházba költöztek, ami jól látható a Budaörsi útról. Apropó jó láthatóság – a cég ablakait már szépen ki is dekorálták feltűnő grafikával ellátott fóliákkal, amiket természetesen a japán márka nyomtatójával gyártottak, ami kiváló referencia is egyben. A jó láthatóság mellett az új hely könnyen megközelíthető, nagyobb területén a jól áttekinthető festék raktár és szervizhelyiség mellett új gépek bemutatására is nyílik lehetőség. „Ha valakit érdekelnek az általunk értékesített nyomtatók, – és az a modell épp nincs a bemutatóteremben – akkor egy közeli partnerünknél működés közben megtekintheti a készüléket az érdeklődő. Természetesen amely nyomtató típusokra nagyobb a kereslet, azokból szeretnénk tartani egy-egy bemutató darabot is. Ilyen például a TrueVIS 2, a GR valamint a LEF2 sorozat. Így a bemutató darabot egyrészt nálunk ki is tudja próbálni a felhasználó, és ha megtetszik neki, illetve sürgősen szüksége van a gépre, akkor akár azonnal el is viheti!” – mondja Pekár Zsolt, aki korábban húsz éven át kizárólag szerviz szolgáltatást nyújtott Roland nyomtatókhoz. Néhány éve azonban a Roland DG hozott egy központi döntést, melynek értelmében szervizszolgáltatást önállóan egy hivatalos partnerük sem végezhet, azt mindenképpen gép, alkatrész és kellékanyag forgalmazói tevékenységgel kell kiegészíteni.

Jellemző az emberek szokására, hogy Zsoltot sokszor még mindig csak szer- vizelés miatt hívják: „Nemrég vásároltunk egy könnyen megjegyezhető telefonszámot – így már a 70 / 555 0 555-ön is elérhetők vagyunk, de sok ügyfelünk egyszerűen ragaszkodik a régi telefon­számomhoz, sőt vannak, akik a már öt éve megszűnt email címemre írnak – ebből is látszik, mennyire nehezen vál­toztatunk a jól bejáratott szokásainkon. Éppen ezért folyamatosan hangsúlyoz­nom kell azt is, hogy a szervizelés mel­lett már több éve gépforgalmazással is foglalkozunk!”

„Azonnal elérhető voltam”

„Ha folyamatosan áll az autód, akkor azt sem veszed észre, ha elromlott” – érzékelteti képletesen Zsolt, hogy a koronavírus miatti tavaszi leállás folyamán mi okozta a legfőbb prob­lémát: „Volt olyan ügyfél, akinek egy­általán nem volt megrendelése, így a nyomtatói is teljesen leálltak. Ter­mészetesen ez azt is magával hoz­ta, hogy nem végezték el a napi, heti tisztítási, karbantartási feladataikat, így csak egy bizonyos idő elteltével lettek figyelmesek arra, hogy elrom­lott a nyomtatójuk. Ilyen esetekben azonnal felhívtak, és – minden ros­szban van valami jó alapon – szinte azonnal rendelkezésükre álltam, amit nagyra értékeltek.”

Zseniális egyedi megoldások

Zsolt mindent a saját megoldásaival alakít ki. A mikrobusza tulajdonkép­pen egy komplett utazó szerviz állo­más, de épített már külön távirányí­tós csörlővel ellátott rámpát, amellyel biztonságosan tudja még a nagyobb nyomtatót is ki-, berakodni a teherau­tójából. ”Az ügyfeleket megnyugtat­ja, ha én viszem vagy hozom a gépü­ket, hiszen ebben az esetben biztosak lehetnek benne, hogy a szállítás szak­szerűen és biztonságosan történik.” Zsolt számára a környezetvédelem is fontos, amiről nemcsak beszél, de tesz is érte: „A festékek csomagolásá­hoz szükséges karton dobozokat mi magunk vágjuk ki egy általunk készí­tett sablonnal, újra feldolgozott pa­pírtermékből.”

„Egyedül nem megy”

- Hirdetés -

„A korrektség kedvéért szeretném megjegyezni, hogy egyedül nem bír­nám azt a rengeteg teendőt elvégez­ni ami ezzel jár, ezért még 2016-ban csatlakozott hozzám Tibor, aki maga is több mint 20 évet töltött a Roland vi­lágában egyrészt mint felhasználó, il­letve van értékesítő, rendszertelepítő múltja is, hiszen régebben egy másik Roland partnernél hasonló szerepkör­ben dolgozott. Így ketten jól kiegé­szítjük egymást, mindig meg tudjuk oldani a felmerülő feladatokat, amikor többféle területen kell helytállni.”

A korrekt hozzáállás is garantált a Sign Service ügyfelei számára. „Ha valaki­nek van egy régi nyomtatója, de újat szeretne, akkor segítünk az értékesíté­sében, amiért azonban többnyire juta­lékot sem kérünk, hiszen várhatóan az új gépet tőlünk vásárolják, és a szerviz szolgáltatást is én végzem nekik a jö­vőben.” Ezek alapján, aki használt oldó­szeres nyomtatót szeretne vásárolni, az jó eséllyel találhat egy megbízható, jó állapotú példányt a Sign Service-nél.

Széles portfólió = Megoldás min­den igényre.

Érdemes tehát felkeresni a Sign Servi­ce Kft-t, hiszen a Roland DG portfólió folyamatos bővülésének köszönhető­en immár szélesformátumú nyomta­tó, nyomtató-vágógépek mellett UV tárgynyomtatók, táblás UV nyomta­tó, oldószeres és speciális nyomtató, textil nyomtatók, direkt textil nyom­tató, ipari pólónyomtató, szublimáci­ós nyomtató, vizes bázisú nyomtató, fóliavágó és gravírozó gépek egyaránt elérhetők ebből a márkából. A nyom­tatók technológiai sokszínűsége mel­lett természetesen több, különféle méretben is választhatók.

A különböző típusokról részletes le­írás található a www.signservice.hu weboldalon.

A Sign Service Kft. pedig az alábbi elérhetőségeken található meg:

Email: info@signservice.hu
Értékesítés, szerviz: +36 309 330 339
Forróvonal: +36 70 555 0 555
Támogatás: +36 303 138 669

Bemutatóterem és szerviz:
1118 Budapest, Homonna u. 2-6.
(bejárat a Budaörsi út felől)

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display